• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

De voordelen van een mini trampoline.

Wilt u voor uzelf of uw kind een mini trampoline kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tegenwoordig is trampoline springen een echte trend geworden. Door de vele voordelen is het voor zowel kinderen als volwassenen een goede work-out. Door op een mini trampoline te bewegen kan er blijvend gewicht worden verloren door een snelle vetverbranding en stofwisseling. Zelf cellulitis kan hiermee worden aangepakt. De conditie, stabiliteit, coördinatie en spierkracht kunnen tevens worden bevorderd. Bovendien kan het zuiverend werken op de lymfeklieren. Doordat de intensiviteit zelf te bepalen is, is oefenen op de mini trampoline voor iedereen geschikt en weinig belastend voor spieren en gewrichten waardoor kan op blessures erg klein is.

Voor wie is een mini trampoline?

Omdat onze selectie uit diverse modellen bestaat hebben wij voor iedereen een geschikt model. Doordat het weinig belastend is voor de spieren en gewrichten is een mini trampoline geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen. Zelfs de ouderen onder ons kunnen veilig bewegen op een minitrampoline. Kinderen kunnen lekker hun energie kwijt zelfs als het slecht weer buiten is. We hebben enkele kleine kinder trampolines met veiligheidsnet voor optimale veiligheid. Wilt u toch een grotere trampoline met net dan zijn deze alleen geschikt voor buiten door de hoogte. Volwassenen kunnen leuke fitness oefeningen doen of ook lekker springen. Ouderen kunnen hun balans en spierkracht trainen en onderhouden waardoor ze langer mobiel en actief kunnen blijven. De aanschafprijs is relatief laag. Hierdoor is een kleine trampoline voor bijna iedereen bereikbaar. Tegenwoordig zien we ook vaak dat een mini trampoline wordt ingezet voor revalidatie doeleinden. Doordat het een veilige manier van effectief trainen op verschillende vlakken is, kiezen bijvoorbeeld fysiotherapeuten ook voor het inzetten van de trampoline mini tijdens hun behandelingen. Steeds meer sportscholen hebben ook  mini fitness trampolines staan.

De verschillende modellen en mogelijkheden.

Er zijn kleine modellen beschikbaar die in bijna elke ruimte geplaatst kunnen worden. Maar ook wat grotere zodat het spring oppervlak wat groter is. Hierdoor is het veiliger doordat de springer er minder snel van af kunnen vallen. Wilt u nog een grotere trampoline zonder net, dan zijn deze ook bij ons beschikbaar. U kunt bij ons tevens kiezen voor een mini trampoline met veren of met elastieken. Iedereen geniet een andere voorkeur. Over het algemeen springt een mini trampoline met elastieken wat soepeler. Met veren is wat stugger waardoor deze beter geschikt zijn voor kinderen of voor de speciale oefeningen die de spieren, coördinatie en balans trainen. Doordat wij de keuze bieden met of zonder beugel, is het oefenen zelfs geschikt voor personen met een verminderde balans of voor revalidatie. De beugel draagt bij aan de balans maar kan ook het oefenen uitbreiden omdat er veel andere oefeningen kunnen worden uitgevoerd. Er zijn diverse kwaliteiten beschikbaar binnen ons ruime assortiment mini trampolines. Het randkussen, de dikte van de elastieken en de mate van galvanisatie van het frame en de veren bepaalt de kwaliteit van het product. Er is tevens een leuke dvd set bij ons te verkrijgen om het oefenen op de mini trampoline nog leuker te maken. We hebben ronde, rechthoekige en zeshoekige mini trampolines, maar ook met en zonder net. Beslis voor welk doel u er een wilt aanschaffen en kies de maat. Vergelijk dan de geschikte modellen in kwaliteit en functionaliteit.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2