• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waarom een inbouw trampoline?

Een trampoline ingraven zorgt voor hoge veiligheid, mooie strakke plaatsing en optimaal gebruik van het product. Het op- en afstappen is, doordat hij laag is, gemakkelijk en veilig. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste kinderen er zelfstandig op en af klimmen. De drempel om de inbouw trampoline te gebruiken is extra laag waardoor hij ook nog eens vaker gebruikt wordt. Wanneer iemand onverhoopt van een inbouw model komt te vallen is dit van een aanzienlijk lagere hoogte dan bij een opbouw model. De kans op letsel wordt hiermee verkleind waardoor een veiligheidsnet niet altijd noodzakelijk is. Het biedt een mooie strakke uitstraling in de tuin. Daarnaast hebben de ingraaf trampolines een speciaal afgewerkt randkussen die zo is ontworpen dat hier wel de lucht doorheen kan maar dat er geen voorwerpen meer onder de trampoline terecht kunnen komen.

Een inbouw trampoline met of zonder veiligheidsnet

Het beste en veiligste advies is om, ook bij inbouw trampolines, te kiezen voor een veiligheidsnet. Het is echter niet altijd noodzakelijk om hier een net op te plaatsen omdat deze inbouw trampolines zo laag bij de grond staan. Als iemand er dan van af valt, is er veel minder kans op letsel dan wanneer iemand van een opbouw trampoline af zou vallen omdat er een aanzienlijk verschil in hoogte is. We raden wel aan om dan een minimale vrije ruimte aan te houden van ca 1 meter rondom de trampoline. In sommige situaties is het eigenlijk noodzakelijk om een net te plaatsen. Komt de trampoline bijvoorbeeld vlak naast een stenen schuur, een boom of een border te staan? Dan is het zeker aan te raden om een inbouw trampoline met veiligheidsnet aan te schaffen om nare ongelukken te voorkomen. Houdt u met een veiligheidsnet nog altijd rekening met een vrije ruimte van ca 50cm rondom de inbouw trampoline. Het is ook mogelijk bij sommige inbouw trampolines een half net te plaatsen om de optimale toegankelijkheid maar ook de veiligheid te behouden. U kunt via het menu verder navigeren zodat u tot de juiste keuze komt.

Een inbouw trampoline ingraven.

Een speciale inbouw trampoline steekt nog ongeveer 20 tot 25cm boven het maaiveld uit, de Ground level trampoline is volledig gelijk met het maaiveld ingraven. Hier zullen we ingaan op de inbouw modellen. Deze hebben dus korte poten van 20 tot 25cm hoog en wordt over de kuil geplaatst waardoor de diameter van de kuil ca 40cm kleiner dan de buitenmaat van het frame. De kuil wordt in een komvorm gegraven waardoor er relatief weinig grond hoeft afgegraven te worden en de trampoline daardoor vrij gemakkelijk geplaatst kan worden. De komvorm zorgt er ook voor dat de kuil in de meeste gevallen stevig genoeg is en er hier geen stutwand voor nodig is. Vroeger als men een trampoline in ging graven moest er een cilindervormige kuil gegraven worden waar het hele frame in werd gezet. Dit is meer graafwerk en minder stevig.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 207

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 207

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5