Welke Exit Trampoline 457 cm kopen?

Momenteel hebben wij slecht twee modellen in ons assortiment opgenomen van de trampolines 457 cm. Beide modellen zijn van Exit. Zo bieden wij hier de Exit Jumparena trampoline 457 cm en de Exit Supreme trampolines 457 cm aan. De Exit Jumparena is de betere middenklasser die een goed en stevig randkussen heeft. Dit randkussen is extra leuk omdat gij aan de ene kant groen is en aan de andere kant grijs. Zo kunt u dus, indien gewenst de kleur afwisselen. Het veiligheidsnet is voorzien van een veiligheidsingang doordat deze is voorzien van een overhangende flap. Hierdoor is het net altijd veilig en gesloten. Daarnaast is het net aan de binnenkant van het randkussen bevestigd waardoor er weinig kans bestaat dat kinderen met de voeten tussen de veren komen of dat ze tijdens het springen tegen een van de palen aan komt. Echter heeft deze Exit Jumparena trampoline 457 cm wat korte veren waardoor deze wat stugger springt. De Exit Supreme trampoline 457 cm daarentegen hebben hele lange en dikke veren die garant staat voor optimaal springplezier. Ook is het randkussen van deze nog dikker en breder waardoor deze extra duurzaam en veilig is. Tevens is het randkussen voorzien van voetbescherming waardoor de voeten van de springers nooit tussen de veren terecht kunnen komen. Het veiligheidsnet wordt hierdoor ook aan de buitenzijde van het randkussen bevestigd om zo optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte. Door de dikke foam bescherming op de palen van het net zijn deze ook veilig en beschermd.

De trampoline 457 cm wordt standaard geleverd met extra accessoires.

Bij deze trampolines 457 cm worden standaard een aantal accessoires meegeleverd. Zo zijn deze modellen altijd voorzien van een trapje zodat de toegang tot de trampoline 457 cm extra veilig is. Daarnaast ontvangt u ook een schoenenzak waardoor de kinderen hun schoenen netje kunnen opbergen tijdens het springen. Bij deze combinaties zitten géén ankerset, afdekhoes en framenet. Wanneer u deze wilt kunt u deze apart bijbestellen.

Het onderhoud.

In de winter raden wij altijd een afdekhoes aan. De ring van het veiligheidsnet is meestal vrij simpel uit de palen te klikken waardoor deze makkelijk naar beneden kan zakken en zowel de trampoline als het net keurig afgedekt kunnen worden waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. In de overige maanden is het tevens aan te raden, voor het behoudt van het product. Houdt u er echter wel rekening mee dat wanneer de trampoline 457 cm is afgedekt de kinderen minder snel zullen gaan springen. In het springseizoen kunt u er ook voor kiezen om hem zonder afdekking te laten staan en enkele malen  met een emmer lauwwarm water zonder zeep en een huishouddoekje het randkussen en de springmat schoon te maken. Zo kunnen de kinderen intensief blijven springen en blijft het product ook lang mooi en goed.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)