Waarom een Avyna Pro-line trampoline?

 De Avyna Pro-line Trampoline een trampoline van absolute topkwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen. De hoge veiligheidseisen die Avyna aan haar producten stelt worden bedacht in Nederland en verwerkt in hun eigen fabriek in Vietnam.  Hiermee worden zelfs de veiligheidseisen van alle certificering commissies overtroffen en komen de Avyna trampolines in Amerika als beste én veiligste trampolines uit de test. Hierdoor adviseert 10-voudig Nederlands Kampioene trampolinespringen Rea Lenders ook de Avyna Pro-line Trampoline en is er een samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie en Avyna.

De verschillende Avyna Pro-line trampolines: 

 Avyna Flatlevel:Avyna Flatlevel trampolines

De Avyna Pro-line Flatlevel Trampoline wordt volledig gelijk met het maaiveld ingegraven. Hierdoor is de toegang extra veilig en wordt hij mooi geïntegreerd in de tuin. Het frame van de Avyna flatlevel trampoline is dubbel uitgevoerd en is voorzien van een bekisting waardoor de aarde niet of nauwelijks kan wegzakken. De springmat heeft een extra open structuur waardoor de lucht goed kan ontsnappen tijdens de sprong, en het optimale springcomfort behouden blijft. Er is niet gekozen voor een extra band onder het randkussen omdat de kans op ongelukken met zo een band vergroot wordt.
Avyna inground trampoline

Avyna Inground:

De Avyna Pro-line Inground Trampoline staat ongeveer 20cm boven het maaiveld. Er zal wel altijd een kuil gegraven moeten worden waar de trampoline overheen komt te staan. Het frame is voorzien van grote grondankers waarmee hij veilig en stevig in de grond verankerd wordt. Het randkussen heeft een extra lange flap waarmee de kier netjes en veilig wordt afgedicht.

Avyna Opbouw:Avyna Pro-line trampoline

De Avyna Pro-line Trampoline staat boven het maaiveld waardoor er altijd een veiligheidsnet benodigd is. Door de hoogte is het niet veilig om deze zonder net te plaatsen. In deze combinatie wordt altijd een trapje meegeleverd voor de meest veilige toegang tot de trampoline.

Topkwaliteit in alle onderdelen van de Avyna Pro-line trampoline

Frame:

De Avyna Pro-line Trampoline heeft als één van de weinige in Nederland levenslang garantie op het frame doordat er gebruik is gemaakt van de beste en dikste staal. De lasnaden zijn extra sterk en heel goed afgewerkt. Zowel van binnen als van buiten is het frame volledig thermisch gegalvaniseerd waardoor roest geen kans maakt. Bij de rechthoekige modellen is er zelfs gekozen voor een dik stalen balkvormig frame voor extra stevigheid en duurzaamheid.

Avyna trampoline randkussen

Randkussen:

Het randkussen van de Avyna Pro-line Trampoline is gemaakt van zeer stevig PVC van maar liefst 0,6mm dik. De HD plus variant is zelfs 0,8mm dik en heeft een extra coating voor nog hogere duurzaamheid. Om zo min mogelijk gebruik te maken van stiksels is er gekozen om op de meeste plaatsen de materialen aan elkaar te sealen. Waar wel gebruik is gemaakt van stiksels is daar ultra sterk en weerbestendig draad voor gebruikt. Er zit een dikke vulling van closed cel foam van maar liefst 2,5cm in waardoor de veren en het frame veilig worden afgedekt. De breedte is zeer breed waardoor de veren tijdens het springen nooit bloot komen te liggen. Uniek hierbij is ook de bevestiging. Waar de meeste randkussens alleen met een elastiek aan het buitenframe bevestigd worden, wordt het randkussen bij de Avyna trampolines ook halverwege de veren bevestigd. Waardoor hij extra strak op Avyna Pro-line Trampoline komt te liggen. 

Veren:Avyna Extreme sport veren

De veren van de Avyna Pro-line Trampoline hebben een lengte van maar liefst 17,5 cm of 21,5 cm en zijn uitermate soepel maar geven toch een goede veerkracht waardoor iedereen een heerlijke sprong zal ervaren op de Avyna. Standaard zijn de veren aan het uiteinde voorzien van een rood dopje om de scherpe kantjes onbereikbaar te maken.

Om de sprong nog meer kracht te kunnen geven en nog hoger te kunnen springen heeft Avyna een speciaal verenpakket samengesteld voor de ronde trampolines. Ben jij een geoefende springer of bijvoorbeeld een Freerunner? Kies dan voor de Sport edition of zelf het Extreme Sport Edition. Er wordt dan een set extra zware veren meegeleverd. Hiermee kun je jouw Avyna trampoline helemaal maken zoals jij hem lekker vindt springen.

Springmat:Avyna pro-line springmat

De springmat bij de Avyna Pro-line Trampoline is gemaakt van Polypropyleen met een extra open structuur. Hierdoor is er vrijwel geen weerstand tijdens de sprong. Ook is de springmat voorzien van een extra flap die de veren overdekt. Hiermee is de kans nihil, in combinatie met het extra brede randkussen, dat er voeten tussen de veren terecht kunnen komen. De springmathaken zijn van staal maar hier zit een extra kunststof laag overheen waardoor hij extra duurzaam is. Deze zijn met uitermate sterk en weerbestendig draad aan de mat gestikt waardoor ze uiterst duurzaam zijn.

Veiligheidsnet:

Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat de springer nooit van de Avyna Pro-line Trampoline af kan vallen. Uiteraard is het Avyna veiligheidsnet ook gemaakt van hoge kwaliteit materialen en mooi vormgegeven door de gebogen palen en de glasfiberring aan de bovenkant. De gebogen palen zijn niet alleen erg mooi maar ook extra veilig doordat een springer minder snel tegen de palen aan komt. De zelfsluitende ingang zorgt dat de het net nooit per ongeluk open kan blijven staan. Verder zijn de onderdelen van het net niet allemaal aan elkaar verbonden waardoor onderdelen, indien nodig, gemakkelijk en goedkoop vervangen kunnen worden zonder dat het hele net vernieuwd dient te worden.

De Avyna Pro-line Trampoline is een uitstekende keuze omdat Avyna staat voor topkwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, springkwaliteit en vormgeving.