Jump Higher met de BERG Champion Trampoline!

Net zo hoog springen als een astronaut? Dat is mogelijk met de nieuwe BERG Champion trampolines. De trampolines zijn voorzien van nieuwe TwinSpring Gold veren en een AirFlow springmat. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat je je even gewichtsloos voelt, net als een echte astronaut! En wie wil dat nu niet?

BERG Champion TwinSpring Gold Veren

Iedereen die wel eens op een trampoline heeft gestaan weet waar we het over hebben als we het over de ‘Perfect Jump Area’ hebben: het gedeelte op de springmat dat het lekkerste springt. Buiten dit gedeelte springt het al snel minder fijn en wordt je als het ware weer naar binnen gedreven.

BERG Trampolines heeft daarom de TwinSpring Gold veren ontwikkeld. Deze veren zijn schuingeplaatst in een V opgesteld en creëren zo een aanzienlijk grotere Perfect Jump Area. Zo is het ook aan de zijkant van de trampoline comfortabel en licht springen.

BERG Champion AirFlow Springmat

Comfortabel springen begint bij de basis: een goede springmat en goede veren. Met die kennis in het achterhoofd, heeft BERG Toys de AirFlow springmat ontwikkeld. Deze springmat laat 50% meer lucht door dan een standaard springmat. Hierdoor ervaar je minder luchtweerstand tijdens het springen, en spring je uiteindelijk hoger.

BERG Champion Trampoline Beschermrand

Één van de belangrijkste aspecten voor de veiligheid van een trampoline, is de beschermrand. BERG Champion trampolines zijn daarom voorzien van een zeer dikke beschermrand van 30 mm dik en 380 mm breed.

De boven- en onderlaag van de beschermrand zijn gemaakt van hoogwaardig PVC, waardoor de rand superlang mee gaat. Extra lang springplezier met de BERG Champion dus!

Uitstekend BERG Champion Trampoline Frame

BERG Champion trampolines hebben een kwalitatief uitstekend frame met een lange levensduur, zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben. Hierachter zit een grote diameter (42 mm) en eveneens behoorlijke wanddikte van 2 mm. Daarnaast is het frame gegalvaniseerd en gepoedercoat. Dit samen zorgt voor een duurzame, roestbestendige trampoline. Kortom: met Berg Champion spring je naar de sterren, en daar voorbij!

Een selectie van onze BERG Champion Trampolines:

 • Berg EazyFit Rechthoekige Inground met net 220x330cm

  Berg EazyFit Inground met net 220x330cm

  € 928,99

 • Berg Inground Champion 330cm

  BERG Inground Champion 330cm

  € 558,99

 • Berg Grand Champion Inground 515x366cm

  Berg Grand Champion Inground 515x366cm

  € 838,99

 • Berg Grand Champion Trampoline met net 515x366cm en trapje

  Berg Grand Champion 515x366cm met trapje

  € 1.188,99

 • Berg FlatGround Champion Trampoline 330 cm

  BERF FlatGround Champion 330cm

  € 728,99

 • BERG Champion Trampoline met veiligheidsnet Deluxe 270 cm

  BERG Champion met net 270cm

  € 758,99

Shop alle BERG champion trampolines