BERG Elite: Trampolines van topkwaliteit

Met jarenlange ervaring op zak, heeft BERG Toys de veiligste trampolines van de hoogste kwaliteit gemaakt die het lekkerst springen; de BERG Elite trampolines. De Elite lijn kenmerkt zich door verschillende technische hoogstandjes – zoals de TwinSpring Gold veren en de AirFlow Springmat - superieure kwaliteit en veiligheid. De absolute top in Trampolineland!

BERG Elite AirFlow Springmat & TwinSpring Gold veren

BERG heeft een uniek verensysteem ontwikkeld: de TwinSpring Gold veren. Dankzij deze veren spring je makkelijker en hoger. Vergeleken met een conventionele sprong, duren de sprongen langer en zijn ze bovendien sterker. Het springoppervlak is ook groter, door de schuingeplaatste veren. De AirFlow Springmat van de BERG Elite trampolines laat tot 50% meer lucht door dan conventionele springmatten. Hierdoor ervaar je tijdens het springen minder luchtweerstand en kun je hoger springen.

BERG Elite Trampoline Beschermrand

De Elite trampolines van BERG staan voor de allerbeste kwaliteit, en dat geldt ook voor de beschermrand. De beschermrand is gemaakt van superieur materiaal dat een zeer goede bescherming tegen Uv-straling biedt. De rand is bovendien heel nauwkeurig afgewerkt en heeft een grote overlap met de veren en het frame van de trampoline. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat de rand jarenlang mee gaat en super duurzaam en veilig is. De rand is verkrijgbaar in de kleuren grijs, groen en rood.

BERG Elite Trampoline Frame

De BERG Elite trampolines hebben een stevig, roestbestendig en duurzaam frame. Het frame dankt zijn stevigheid aan de grote diameter van 42 mm en behoorlijke wanddikte van 2 mm. Daarnaast is het frame voorzien van een stevige zinklaag en een beschermende zwarte poedercoating. Deze kenmerken zorgen voor een zeer lange levensduur van Elite trampolines en heel veel springplezier.

BERG Elite Trampoline Veiligheidsnet Deluxe

Spring nóg veiliger met het veiligheidsnet Deluxe die bij de BERG Elite trampolines met net wordt geleverd. Dit veiligheidsnet onderscheidt zich van andere veiligheidsnetten door de extra verstevigde bovenrand en superstevige gebogen palen. De ingang is zelfsluitend en het netmateriaal is ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je naar hartenlust – veilig - rondspringen!

Het BERG Deluxe veiligheidsnet is ook los verkrijgbaar. Bekijk hieronder hoe makkelijk het is om deze te installeren.

Een selectie van onze BERG Elite Trampolines

 • BERG Inground Elite trampoline 330 cm groen

  BERG Inground Elite 330cm

  € 828,99

 • Berg Inground 430 cm Elite Trampoline rood met Deluxe Veiligheidsnet

  BERG Inground 430cm Elite Deluxe Net

  €1.398,99

 • Berg Inground 330 cm Elite Trampoline Grijs met Deluxe Veiligheidsnet

  BERG Inground 330cm Elite Deluxe Net

  € 1.148,99

 • BERG Elite Trampoline Grijs met Veiligheidsnet Deluxe 430 cm met trapje

  BERG Elite Veiligheidsnet Deluxe 430cm + trapje

  € 1.398,99

 • Berg FlatGround Elite Trampoline 330 cm Grijs

  BERG FlatGround Elite 330cm Grijs

  € 998,99

 • Berg Elite Trampoline Tattoo 430 cm Grijs

  BERG Elite Trampoline Tattoo 430cm Grijs

  € 1.068,99

Shop alle BERG Elite trampolines