Werken aan goede voornemens met een fitness trampoline

Trampolineland trampoline fitnessHet nieuwe jaar staat weer voor de deur! Dat betekend dat velen van ons weer goede voornemens hebben. Een van de veel gehoorde voornemens is dat iedereen gezonder wil gaan leven door gezonder te eten en meer te gaan bewegen. Maar hoe kun je nou makkelijk meer gaan bewegen? Een sportschool is voor lang niet iedereen weggelegd. Wij hebben heel veel verschillende fitness trampolines die gemakkelijk thuis gebruikt kunnen worden. Er zijn diverse prijsklasse zodat we voor ieders wensen en budget een prachtige fitness trampoline kunnen leveren. Met onze fitness trampolines is beweging dus voor iedereen binnen handbereik.

Waarom trainen op de trampoline?

Trainen op een fitness trampoline is heel erg leuk. Natuurlijk kan er veel meer gedaan worden dan alleen op en neer springen waardoor er zeer veelzijdig is. Op het internet zijn diverse training video’s te vinden die iedereen op goede ideeën brengt zodat het sporten leuk en veelzijdig blijft. Uiteraard hebben wij ook voor u een DVD trainingspakket van 3 dvd's  waarmee u uw conditie kan trainen, de buikspieren kan aanspreken en een totale lichaams-workout kan uitvoeren. Naast dat het erg leuk en veelzijdig is, is het ook nog eens heel erg goed voor je lichaam.

Spieren getraind met fitness trampoline

Trainen op de fitness trampoline zorgt voor:

  • Hoge vetverbranding (tot wel 700 tot 900 Kcal per workout!)
  • Spierversteviging
  • Conditieverbetering
  • Stimuleert balans en evenwicht
  • Zuivering lymfeklieren
  • Stimuleert immuunsysteem

Met trainen op de fitness trampoline kunt u, doordat de spieren sterker zijn, de conditie verbetert en de hoge vetverbranding gemakkelijk blijvend gewicht verliezen en krijgt u een mooier en strakker figuur. Dat wil toch iedereen!

Fitness trampoline met beugelExtra mogelijkheden met een beugel

Wilt u uzelf nog extra stimuleren dan kunt u kiezen voor een fitness trampoline met beugel. Deze beugel zorgt voor nog meer veelzijdige oefenmogelijkheden waardoor het nog leuker is. Daarnaast kan een beugel bij verminderde balans en/ of stabiliteit extra veiligheid bieden. De meeste fitness trampolines met beugel zijn ook voorzien van elastieken in plaats van veren.

De fitness trampoline is bijna overal te gebruiken!

Al onze fitness trampolines zijn klein en compact waardoor hij in bijna elk huis te plaatsen is. Van de meeste modellen zijn de pootjes gemakkelijk los te halen waardoor hij zo achter een kast of onder het bed opgeborgen kan worden en dus geen plaats inneemt als hij niet gebruikt wordt. Maar wilt u wel weer springen dan is hij in een handomdraai weer spring klaar. Ook hebben we een aantal professionele fitness trampolines die geschikt zijn om bijvoorbeeld in sportscholen, fysiocentra, dansscholen of andere professionele doeleinden.  

Ook leuk voor kinderen

Naast dat het heel erg goed en gezond voor volwassenen is, is het ook heel erg leuk en leerzaam voor kinderen. Kinderen kunnen zich lekker uitleven op deze mini trampoline. Ze stimuleren hiermee hun evenwicht en grove motoriek en conditie. Ze komen weer lekker in beweging in plaats van alleen maar achter de beeldschermen te zitten. De meeste modellen zijn geschikt voor binnen maar sommige kunnen ook buiten gebruikt worden. Uiteraard hebben we ook een uitgebreid aanbod aan grotere trampolines. Hoe groter de trampoline hoe meer plezier de kinderen eraan beleven. Deze grote modellen zijn vooral geschikt voor buiten.

Toch liever iets anders?Sponeta TafeltennisTafel

Buiten ons ruime aanbod aan trampolines hebben wij nog een veel breder assortiment. Om toch lekker in beweging te zijn kunt u ook een kijkje nemen bij onze tafeltennistafels. Hiermee beweeg je ook lekker en wordt de oog-hand coördinatie extra gestimuleerd. Tafeltennis is leuk voor iedereen en kan zowel buiten als binnen worden gedaan. Het hele Funty team wenst u een gezond 2018 toe!