8 Redenen waarom een trampoline kopen het beste idee ooit is

De zomer komt eraan! Tijd om eens na te denken hoe je deze periode het leukste kunt doorbrengen met je gezin. Wij hebben de ideale oplossing waarbij je je tuin niet uit hoeft: een trampoline kopen!

trampoline kopen

Hieronder noemen we de top 8 redenen om een trampoline te kopen deze zomer:

Trampolinespringen staat voor veilige fun

Kinderen zijn niet ingesteld op veiligheid. Zodra je even de andere kant op kijkt, werken ze zichzelf in de nesten. Met de hoogwaardige trampolines uit onze collecties is dat verleden tijd: jarenlange doorontwikkelingen op het gebied van veiligheid hebben ervoor gezorgd dat de aspecten va trampolinespringen die niet veilig zijn, zijn verholpen. Zo hebben alle opbouw trampolines nu een veiligsheidsnet en zijn de veren goed weggewerkt. Trampolinespringen is daarmee leuk voor je kinderen, zonder dat dat ten koste gaat van jouw gemoedsrust.

Trampoline kopen = jarenlang plezier gegarandeerd

Ben je het zat dat je kinderen een mooi cadeau krijgen, dat na een paar weken alweer verlaten in een hoek ligt? Of nog erger, überhaupt niet gebruiken? Een trampoline gaat jaren mee en groeit mee met jouw gezin. De merken die wij verkopen gebruiken duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit zodat de trampolines jarenlang goed blijven. Zo kunnen jullie ieder jaar, het hele jaar door, veilig buitenspelen.

Springen is gezond!

Coordinatie boost? Check! Sterkere spieren? Check! Goed voor je hart? Check! Trampoline springen is gezond om een heleboel verschillende redenen. Wacht niet langer, koop je nieuwe trampoline bij ons en begin met springen.

Op de trampoline verbrand je energie voor tien

Kinderen lijken soms wel oneindig veel energie te hebben. Laat ze los op een trampoline en ze zullen zich daar úúúren mee vermaken: zo verbranden ze lekker veel energie en vallen ze ’s avonds wat makkelijk in slaap. Plus, jij hebt wat mee ‘me-time’.

Spelend leren

Als ouder wil je alles doen om je kind zo goed mogelijk voor te bereiden voor school. Uit onderzoek blijkt dat regelmatige lichaamsbeweging de ontwikkeling van kinderhersenen ondersteunt door het geheugen, concentratievermogen en een positieve kijk op dingen te verbeteren? Kinderen die voor school 15-45 minuten rennen, blijken minder afgeleid en besteden meer aandacht aan hun schoolwerk. Laat kinderen ’s ochtends dus 15 minuten op de trampoline springen en je zult zien dat hun lichaam en geest wakker wordt, en klaar voor de schooldag!

Gebruik je verbeeldingskracht

Wanneer je een nieuwe trampoline koopt zul je ontdekken dat je er zoveel meer mee kunt dan alleen op springen. Je kinderen hebben vast meer dan genoeg verbeeldingskracht om leuke activiteiten te bedenken, maar wij hebben ook een aantal leuke trampoline spelletjes en tenten waarbij jullie plezier van de trampoline kunnen beleven zonder erop te stuiteren.

Ideaal playdate materiaal

Komen er kinderen spelen bij jouw kinderen? En heb je nog iets nodig om ze bezig te houden? Een trampoline biedt altijd uitkomst. Het is een makkelijke en leuke manier om ze urenlang bezig te houden.

De nummer 1 reden om een trampoline te kopen: fun voor het hele gezin!

Dat kinderen dol zijn op trampolinespringen is geen geheim, maar wist je dat volwassenen het vaak net zo leuk – al dan niet leuker – vinden? Je kunt het trampolinespringen inzetten als een onderdeel van je fitness routine, om stress te verminderen of voor wat outdoor quality time met het hele gezin. Bedenk leuke spelletjes, zoals wie het vaakst kan springen in één minuut. Een trampoline kopen is het ideale cadeau voor het hele gezin!

Bekijk ons complete assortiment hier

Weet je nog niet wat voor trampoline je wil? Raadpleeg dan onze kieswijzer of neem contact op