• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Nieuwe Trend! De rechthoekige flatground trampoline.

Al vele jaren wordt ons als trampoline specialist gevraagd of er geen trampolines zijn die gelijk met het maaiveld ingegraven kunnen worden. Helaas was dat tot niet zo lang geleden niet mogelijk. Maar nu wel. Er zijn speciale flatground trampolines die vlak met het maaiveld geplaatst kunnen worden. Deze platte ingraaf trampolines zijn extra veilig en extra mooi. Doordat ze helemaal geïntegreerd zijn in het maaiveld vallen ze nog minder op. Ook is de opstap en afstap gemakkelijker en veiliger omdat er geen verschil in hoogte meer is. Deze extra lage inbouw trampoline zorgt er tevens voor dat de kinderen nog minder snel boven de schutting uitkomen tijdens het springen. Zo hebben uw buren ook voordeel aan de flatground trampoline die volledig is ingegraven.

Waarom een speciale flatground trampoline?

Een gewone inground trampoline kan helaas niet volledig ingegraven worden zodat hij gelijk met het maaiveld geplaatst kan worden. Wanneer u dit wel doet zal de trampoline vacuüm zuigen, wordt de sprong gedempt, en gaat het randkussen heel erg klapperen. Hierdoor springt hij dus niet lekker, maar ook niet hoog. Tevens zullen de onderdelen veel sneller slijten. Daarom zijn er nu speciale flatground trampolines ontwikkeld voor het volledig integreren in de tuin. Deze hebben een grover geweven springmat waardoor er gemakkelijk lucht kan ontsnappen door de mat tijdens het springen. Tevens is er een systeem ontwikkeld bij het randkussen waardoor er daar ook extra lucht kan ontsnappen en deze niet gaat klapperen.

De verschillende opties flatground modellen.

Momenteel is er in de rechthoekige flatground trampolines niet zo heel veel keus. We hebben nu 2 merken in ons assortiment die platte ingraaf trampolines hebben ontwikkeld. Dit zijn Akrobat en Exit. Akrobat heeft alleen topkwaliteit flatground trampolines. Verder heeft akrobat wel de mogelijkheid om bijvoorbeeld zelf de kleur uit te kiezen. Exit heeft een topkwaliteit (supreme) en een middenklasse (interra). Om te bepalen welk model er bij u past kunt u eventueel een kijkje nemen bij onze kieshulp. Hiermee kunt u bepalen wat u belangrijk vindt zodat de keuze voor u vergemakkelijkt wordt. Wilt u toch iets meer keuze hebben dan raden wij u een ronde flatground trampoline aan. Hierin is het assortiment al wat ruimer en dus is de kans groot dat u vindt wat bij u past. Komt u er onverhoopt toch niet uit, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen  met een van onze medewerkers. Zij staan graag voor u klaar om u te helpen en begeleiden in uw keuze.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

27 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

27 Artikel(en)