Ronde inground Trampoline 380 cm

De trampoline ingraven maakt de trampoline veiliger en netter. De trampoline is dan laag bij de grond en valt minder op in de tuin.

De inground trampoline 380 cm is een unieke redelijk grote maat van het merk Berg Toys. Deze inground trampoline 380 cm heeft een ruim formaat springoppervlak. Er zijn verschillende types van deze inground trampoline 380 cm waardoor er toch een ruime keuze in de kwaliteit van de inground trampoline 380 cm is. De trampoline 380 cm is een grote inground trampoline.

De Inground trampoline heeft standaard kortere poten. Deze poten blijven buiten de kuil en hoeven daardoor niet te worden ingegraven. De omtrek van de kuil wordt daardoor kleiner en is daarom komvormig in plaats van cilindrisch. Dit heeft als gevolg dat er soms maar een kwart van de hoeveelheid grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inground trampoline makkelijker de trampoline ingraven!

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze Berg Toys inground trampolines 380 cm, en vergelijk de inground trampoline 380 cm in verschillende kwaliteiten.

De afmeting van de inground trampoline is de diagonale buitenmaat van frame tot frame.

Onze extra voordelige combinatie prijzen vind u op de pagina trampolines met veiligheidsnet
Hulp nodig bij het kiezen? Trampoline Kieswijzer

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

  1. BERG Inground Favorit trampoline 380 cm
  2. Berg Inground Champion Trampoline 380 cm Twinspring
  3. Berg Inground Champion Trampoline 380 cm Twinspring Grijs
  4. BERG Inground Elite trampoline 380 cm rood
  5. BERG Inground Elite trampoline 380 cm groen

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)