• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waar is een professionele inground trampoline met net voor geschikt?

Onze professionele Inground trampolines zijn geschikt voor openbaar gebruik. Dit betekend dat deze modellen ingezet mogen worden op bijvoorbeeld scholen, campings en speeltuinen etc. Ze zijn zeer robuust en hoogwaardig afgewerkt waardoor ze stevig, duurzaam en uiterst veilig zijn. Hierdoor hebben deze professionele inground trampolines met net de keuringen op orde om praktisch overal te worden gebruikt. Er zijn momenteel 2 types uit ons assortiment die hiervoor geschikt zijn. De Avyna Pro-line inground trampoline met net kunnen worden aangevraagd met logboek. Bij de Berg Elite inground trampoline met net dient een aan vullende BERG Leisure Kit for Safety Net T-series bijbesteld te worden.

Een professionele inground trampoline met net is extra veilig.

Onze professionele inground trampolines met net zijn de beste en veiligste keuze uit ons assortiment. Ze hebben door de vele lange veren de meest soepele en hoge sprong. Ook zal hierdoor extra lang comfortabel gesprongen kunnen worden. Het dikke en brede randkussen van hoge duurzaamheid zorgt dat de veren volledig bedekt zijn waardoor de kans op ongelukken sterk wordt verkleind. Het zeer zware frame biedt de hoogste veiligheid doordat deze met de hoogste kwaliteit en dik staal worden vervaardigd. Het veiligheidsnet van de professionele inground trampolines met net is zeer sterk, veilig en duurzaam. Verder beschikken deze over een zelfsluitende veiligheidsingang waardoor het veiligheidsnet altijd gesloten is en niet open kan blijven staan. Doordat een professionele inground trampoline met veiligheidsnet maar 20 cm boven de grond staan is het op- en afstappen extra makkelijke en veilig. Een veiligheidsnet zorgt ervoor dat de springers niet van de Professionele inground trampoline met net af kunnen vallen.

Een rond of rechthoekig model.

Onze professionele inground trampoline met net zijn verkrijgbaar in het rond of rechthoekig. De voordelen voor een ronde professionele inground trampoline met net zijn dat hij door de gelijke veren spanning voor de meeste lekkerder springt en de springer belandt weer makkelijker terug in het midden. Dit is extra veilig. Tevens heeft een deze overal de zelfde afstand waardoor een veel ruimte is. De rechthoekige professionele inground trampoline met net neemt minder ruimte in beslag waardoor er vaak een groter model geplaatst kan worden. Houdt u bij het plaatsen altijd rekening om minimaal 50cm rondom vrij te houden, Hoe meer vrije ruimte, hoe veiliger het is. Kijk bij onze kieswijzer voor meer informatie over de vorm, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Uiteraard kunt u zich ook wenden tot onze klantenservice.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

26 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

26 Artikel(en)