• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Professionele rechthoekige trampoline met net kopen.

In ons assortiment hebben wij momenteel één merk die professionele rechthoekige trampolines met net levert in verschillende maten en kleuren. Het merk dat de professionele rechthoekige trampolines met net levert is de Avyna Pro-line. Dit model heeft de AIB-vincotte keuring en dit betekend dat ze op openbare plaatsen zoals campings, scholen of kinderdagverblijven geplaatst mogen worden. Hier dient dan wel een logboek bij geleverd te worden. Deze kunt u apart bij ons aanvragen. Indien gewenst hebben we dezelfde modellen ook als inground varianten verkrijgbaar.

Welke maat professionele rechthoekige trampoline met net.

Om de juiste maat te bepalen meet u het frame van buitenkant frame tot buitenkant frame, hier kunt u het beste 50 cm optellen bij de maat van de trampoline. Wij raden altijd aan om 50 cm rondom de trampoline vrij te houden omdat een veiligheidsnet altijd mee naar buiten veert bij een val in het net. Alle professionele rechthoekige trampolines met net van Avyna pro-line hebben het veiligheidsnet aan de binnenkant van het randkussen bevestigd waardoor 50cm meer dan voldoende is om het optimaal veilig te houden. Ons advies luidt altijd om een zo groot mogelijke trampoline te kiezen. Hoe groter, hoe leuker en hoe veiliger. Hoewel wij aanraden de professionele rechthoekige trampoline met net maar door één persoon tegelijk te laten gebruiken, zien wij vaak dat hij door meerdere kinderen tegelijk gebruikt wordt. In dat geval is een grotere ook extra veilig.  

De hoogste kwaliteit trampolines.

De professionele rechthoekige trampolines met net van Avyna Pro-line zijn van de hoogste kwaliteit. Er zit een zeer breed randkussen op met een dikke vulling die de veren volledig afdekken. Door een goede en veilige afdekking is het springen extra veilig. Er zitten veel veren op en deze veren zijn tevens uiterst soepel waardoor het springen heerlijk is. Tevens kan hierdoor geen schade ontstaan aan de gewrichten van de springers. Door het hoogwaardige staal en de afwerking dat voor de veren gebruikt en het aantal veren dat gebruikt is zijn deze extra duurzaam waardoor ze garantie staan voor jarenlang springplezier, zelfs bij zeer intensief gebruik. Het frame is heel zwaar uitgevoerd met dubbel thermisch gegalvaniseerd dik staal en zeer sterke lasnaden waardoor deze praktisch onverwoestbaar is. Het veiligheidsnet zit aan de binnenkant van het randkussen bevestigd zodat de springers nagenoeg niet tussen de veren terecht kunnen komen. Daarnaast heeft dit net een zelfsluitende veiligheidsingang die altijd gesloten blijft. Kortom een zeer veilige en duurzame keuze.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)