• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Professionele ronde trampoline met net.

Zoekt u een professionele ronde trampoline met net die u ook op openbare plaatsen zoals een camping, speeltuin of bijvoorbeeld op een kinderdagverblijf mag plaatsen? Er zijn verschillende merken die aan deze eis voldoen en de keuringen voor deze instellingen op orde hebben. De merken die hiervoor geschikt zijn, zijn de Avyna Pro-line trampoline met net en de Berg elite trampoline met net. Deze ronde professionele trampolines met veiligheidsnet zijn AIB-vincotte gekeurd. Let er hierbij wel op dat u bij de professionele Berg Elite trampoline met net de aanvullende BERG Leisure Kit for Safety Net T-series dient te bestellen. Bij de professionele Avyna pro-line trampoline met net heeft u een logboek nodig. Deze kunt u los bij ons aanvragen.

De ronde professionele trampoline met net is van de hoogste kwaliteit.

Binnen ons assortiment zijn de Avyna Pro-Line en Berg Elite trampolines gekeurd en geschikt voor openbaar gebruik. Dit is te danken aan de absolute topkwaliteit die deze professionele trampolines met net bieden. Ze beschikken over dikke en brede randkussens voor extra veiligheid met een zeer lange duurzaamheid. Verder geven ze een hele soepele sprong waarbij de schokken gedempt worden door de vele soepele en lange veren. Hierdoor zijn ze ook goed voor de springers omdat er minder druk op hun gewrichten wordt uitgeoefend. Het frame is gemaakt van zeer dik dubbel thermisch gegalvaniseerd staal en een grote diameter waardoor ze praktisch onverwoestbaar zijn. De veiligheidsnetten zijn ook van zeer stevig materiaal gemaakt met een overhangende ingang die altijd gesloten en veilig is. Let er wel op dat bij openbaar of professioneel gebruik de BERG Leisure Kit for Safety Net T-series bijbesteld dient te worden.

Hoe kiest u de juiste maat?

De maat wordt bepaald van buitenkant frame tot buitenkant frame. Ons advies luidt altijd om een zo groot mogelijke professionele ronde trampoline met net te plaatsen. Hoe groter de trampoline hoe meer springplezier er beleeft zal worden. Tevens raden wij altijd aan om met één persoon tegelijk te springen. Gaat u toch tegen ons advies in, is het op een grote trampoline (groter dan 305cm) veiliger om met zijn tweeën te springen. Houdt u er a.u.b. wel rekening mee dat er altijd nog een minimale ruimte van ca 50cm vrij dient te zijn rondom de professionele ronde trampoline met net. Komt u er toch nig niet helemaal uit dan kunt u eventueel een kijkje nemen bij onse kieswijzer of u kunt uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)