• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Rea Lenders: aan de top op Avyna trampolines

Rea Lenders is turnster en tienvoudig Nederlands kampioene op het onderdeel trampoline. Als professioneel trampolinespringster weet zij als geen ander welke eigenschappen een goede trampoline moet hebben. Haar favoriete merk? Avyna trampolines. In deze blogpost vertellen we je waarom!

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een trampoline?

In onderstaande video geeft Rea je tips waar je op moet letten bij het kopen van een trampoline. Volgens haar kun je, wanneer je genoeg ruimte hebt, het beste kiezen voor een grote trampoline (bijvoorbeeld een Avyna Pro-Line 366) Met een grote trampoline heb je voldoende springruimte om al je trucs te oefenen. Daarnaast is het belangrijk dat de trampoline van zware kwaliteit is. Goedkope trampolines zijn lichter en zijn minder stevig, waardoor er sneller ongelukken kunnen gebeuren. Avyna trampolines zijn van de zwaarste kwaliteit die er gemaakt wordt. Niet alleen het gewicht van de trampoline zorgt voor meer veiligheid. De zijdelingse stabiliteit is net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat de trampoline niet kan omvallen. Bekijk de video voor meer tips voor veilig springen door Rea Lenders.

 

Rea’s tips voor veilig trampolinespringen

In onderstaande video geeft Rea je tips voor trampolinespringen als een pro. De belangrijkste tips voor veilig trampolinespringen lees je hier. Meer tips? Bekijk dan de video!

 

 

  • Tip 1: Spring altijd in het midden van de trampoline. Zo kun je én hoger springen én je springt op de meest veilige plek
  • Tip 2: Doe altijd je schoenen uit als je gaat trampolinespringen. Zo doe je jezelf en eventuele anderen op de trampoline geen pijn. Bovendien slijt de trampoline zo minder snel.
  • Tip 3. Plaats de trampoline altijd op een vlakke ondergrond zodat hij recht en stevig staat. De Avyna pro-line trampolines zijn de meest stevige trampolines die er te krijgen zijn
  • Tip 4. Zorg dat er geen rommel rondom de trampoline ligt. Wel zo netjes, maar vooral veilig voor jezelf 
  • Tip 5. Superveilig springen? Kies voor een Avyna inground trampoline. Deze trampoline heeft een kuil onder het lage frame waardoor je lager bij de grond kan trampolinespringen.

 

Nu in de aanbieding: diverse Avyna trampolines

Bij Trampolineland krijg je tijdelijk korting op heel veel soorten Avyna trampolines. Ga jij voor een Avyna inground trampoline? Een Avyna rechthoekige trampoline? Een pro-line inground? Of toch liever trainen op een fitness trampoline. Bekijk ons uitgebreide aanbod Avyna trampolines hier!