Terugkoopgarantie Etan Premium trampolines

Wij en het merk Etan zijn zo zeker van de Premium trampolines selectie, dat u zelfs terugkoopgarantie heeft. Bijvoorbeeld omdat u mocht twijfelen of de kinderen een trampoline wel leuk vinden en leuk blijven vinden, of dat u na verloop van tijd de trampoline weg wilt doen, omdat de kinderen er wellicht uitgroeien (eventueel va. 16jaar). Of bij eventuele uitgroei kan een trampoline groter aangeschaft worden, zodra de kinderen groter geworden zijn en ''eruit gegroeid zijn'' of indien u verhuist en een groter, kleiner of ander model wenst (lees bv van rond naar rechthoekig). Wij weten zeker dat de kinderen een trampoline leuk blijven vinden en niet na een half jaar links laten liggen net als veel ander speelgoed.

Vergoeding Etan Premium

Tot 1 jaar na aankoop, ontvangt u 75% van het aankoopbedrag terug. Tot 2 jaar na aankoop, ontvangt u 60% van het aankoopbedrag. Tot 3 jaar na aankoop, ontvangt u 50% van het aankoopbedrag.

Voorwaarden terugkoopgarantie

Om gebruik te maken van de terugkoopgarantie voor de Etan Premium trampoline dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • De trampoline wordt alleen retour genomen als de factuur wordt overlegd.
  • De trampoline wordt alleen retour genomen bij het verkooppunt waar het product is aangekocht.
  • De garantiekaart dient compleet ingevuld binnen twee weken na aankoop van de trampoline te worden opgestuurd naar Etan Trampolines BV.
  • De trampoline wordt compleet, goed onderhouden, schoon en in originele verpakking aangeleverd. Er mogen geen sporen zijn van molest of beschadiging.
  • Deze regeling geldt enkel voor trampolines die particulier worden gebruikt.
  • De prijs op de factuur dient overeen te komen met de Etan adviesverkoopprijs.
  • Bij een geschil tussen kopende en verkopende partij beslist Etan.
  • Etan vergoed helaas de bijgeleverde accessoires niet. Zoals een afdekzeil, veiligheidsnet of trapje.
  • Bij de verwerking van uw aanvraag worden €. 15,- administratiekosten ingehouden op het door u te ontvangen bedrag.

Bij uw aankoop ontvangt u een terugkoopgarantie kaart. Indien u deze niet heeft ontvangen, kunt u hieronder uw gegevens invullen. Ook indien u aanspraak wilt maken, moet u dit vooraf melden via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op over de verdere procedure.

contacteer ons

contactinformatie

* Vereiste velden