• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Wat leuk, u bent op zoek naar de beste trampoline!

Omdat u natuurlijk altijd de beste en meest veilige keuze voor uw kind wilt maken hebben wij hier uitgelegd waarom Avyna pro-line, Berg Champion en Elite, en Etan Premium behoren tot de beste trampolines. Tevens hebben wij hier een overzicht geschreven waarom deze trampolines de beste keuzes zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten, maten en merken op de markt dat we begrijpen dat de keuze moeilijk is. Allereerst moeten wij u melden dat wij alléén de beste trampoline merken in ons assortiment hebben. Al onze trampolines zijn veilig en duurzaam! Uiteraard zit er verschil in veiligheid, springkwaliteit en duurzaamheid. 

Avyna pro-line trampolines

Avyna Pro-Line trampolines

In ons assortiment is er één merk die er heel erg uit springt wanneer we kijken naar prijs-kwaliteit. De Avyna Trampolines. Door de uiterst soepele veren springt deze trampoline uitermate fijn. Door het dik gevulde en brede randkussen worden de veren zeer veilig overdekt en daarmee de springer goed beschermt. Het randkussen is voorzien van zo min mogelijk stiknaden waardoor hij ook uiterst duurzaam is. De springmat is van de meeste trampolines redelijk gelijkwaardig. Echter heeft Avyna ervoor gekozen om de stalen driehoekjes waar de veren aan worden aangesloten tevens te plastificeren voor een nog langere duurzaamheid.  Het frame is van dik staal gemaakt met een grote diameter daarom zijn zij de enige die na registratie levenslang garantie geven op het frame. Ook wordt er maar liefst 10 jaar garantie gegeven op de veren. De overige onderdelen hebben 3 jaar garantie. Echter kunnen wij u uit ervaring melden dat de overige onderdelen ook pas na ongeveer 8 jaar vervangen dienen te worden. Het eventuele veiligheidsnet is voorzien van een sluisingang waardoor deze altijd gesloten is en er geen springers van de trampoline af zullen vallen. Ten slotte zijn de Avyna Pro-line trampolines momenteel als enige geschikt voor professionele inzet. Kortom een fantastische keuze voor een goede prijs met de hoogste duurzaamheid.

Berg Champion en Elite trampolinesBerg Twinspring systeem

Berg is inmiddels een heel bekend merk in de trampoline wereld. Dat is uiteraard niet voor niets. Ze leveren al jaren kwaliteit. Houdt u er aub rekening mee dat Berg ook wat budget modellen in haar assortiment hebben die niet tot de beste kwaliteit van Nederland behoren. De Berg Elite en de Berg Champion (eazyfit) zijn de twee topmodellen die hun kwaliteit wel bewezen hebben en zeker in dit blog thuis horen. Deze 2 modellen zijn redelijk vergelijkbaar al zit er op de Elite nog een veel beter afgewerkt randkussen welke extra bescherming tegen UV-straling biedt en daardoor extra duurzaam is. De Berg Elite én champion onderscheiden zich van alle andere merken door het dubbele veren systeem. Het zo genoemde twinspring systeem. Hierdoor is het springoppervlak wat extra soepel springt groter dan bij normale, recht gespannen veren. Tevens zijn deze modellen voorzien van een Airflow springmat. Deze laat 50% meer lucht door waardoor je hoger kan springen. Het dikke randkussen en frame maken deze trampolines uitermate veilig. Beide trampolines zijn van topkwaliteit met een hele fijne sprong.


Diamant Systeem Etan Premium GoldEtan Premium Gold en Platinum trampolinesFull-closing Padding

Ook de Etan Premium trampolines mogen natuurlijk niet in dit overzicht ontbreken. Deze trampoline heeft als enige een full-closing pad. Dit houdt in dat het randkussen volledig gesloten is voor nog betere bescherming van de veren. Er is geen kier voor een stiknaad maar overal volledige bedekking van minimaal 3 cm dik. Dit randkussen heeft tevens een extra flapje aan de binnenkant van het randkussen waardoor de veren nog beter bedekt worden en er bijna geen kans is om met de voeten tussen de veren te komen. Extra veilig dus! Het randkussen van de Platinum lijn is van een nog sterker en uitermate UV-bestendig materiaal gemaakt waardoor deze extra duurzaam is. De springmat is voorzien van een uniek diamond system. Dit betekend dat de haakjes aan de springmat om en om lang en kort zijn. Hierdoor springt elke maat voor iedere springer erg fijn. (muv maximaal belastbaar gewicht) Als enige wordt deze trampoline in Europa geproduceerd waardoor de kwaliteit van de materialen extra hoog is. Tenslotte is de ring van het optionele veiligheidsnet zo sterk, zodat je er in theorie zelfs aan zou kunnen gaan hangen. Kortom een fantastische keuze voor een veilige en duurzame trampoline met een mooi design.

 

Allemaal heel erg goed maar net even anders.

Wanneer u kiest voor één van de bovenstaande trampolines inbouw of opbouw weet u altijd zeker dat de kinderen een hele fijne sprong zullen ervaren. Ze staan allemaal garant staat voor jarenlang speelplezier en de kinderen zullen op de veiligste trampoline springen. Tussen bovenstaande trampoline kunt u dus geen foute keuze maken. Bent u echter opzoek naar de hoogste duurzaamheid, kies dan voor de Avyna. Deze heeft wellicht een iets minder mooie afwerking voor sommige maar kan zelfs worden ingezet op professioneel gebied. Succes met uw keuze!