Trampoline bike

Nieuw in Nederland de Aerosteeze trampoline bike

Ga jij de trampoline uitdaging aan met deze nieuwste trampoline accessoire? Ga jij ook graag op de trampoline of vind je een BMX juist heel erg gaaf? Nu kun je het combineren. De nieuwste trampoline hype is de Aerosteeze trampoline fiets! Maak van trampoline springen nu nog een grotere uitdaging met deze fantastische Aerosteeze fiets voor op de trampoline! Deze gave accessoire voor de trampoline geeft het springen een extra dimensie en je leert de gaafste tricks.

Zelfgemaakte ‘Tramp-bikes’ worden al ongeveer 15 jaar gebruikt om gave tricks te doen op de trampoline, maar Aerosteeze is anders. Aerosteeze is speciaal ontworpen om veilig te kunnen gebruiken, en ook nog eens ultralicht te zijn zodat de tricks maximaal uitgevoerd kunnen worden. Ze zijn zo ontworpen dat er geen schade aan de trampoline kan ontstaan. Er kan zelfs een padset worden bijgeleverd zodat je jezelf tegen het aluminium frame kan beschermen tijdens het maken van tricks. Compleet veilig voor de springer en de trampoline dus.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1 Artikel(en)

Welke Aerosteeze past bij jou?

Aerosteeze heeft 3 maten waardoor deze geschikt zijn voor vrijwel iedereen. Wij hebben een 16”-frame dat geschikt is voor iedereen van 20+ kg. Daarnaast hebben wij een tussenmaat van 18” en 20”-frames voor de volwassenen. Hoe groter het frame hoe moeilijker de tricks zijn om uit te voeren.

Voor de echte BMX-ers onder ons is de Aerosteeze uit te breiden met een zadel die op 3 verschillende standen geplaatst kan worden. Hiermee ziet het er ook nog eens heel cool uit! Al je vrienden zullen nu bij jou op de trampoline willen stunten met die fantastische trampoline fiets. Met zadel zijn de tricks wat lastiger uit te voeren en is dus voor de meer geoefende springer of BMX-er.

Naast de verschillende maten zijn er ook nog diverse kleuren beschikbaar zodat er altijd wat voor je bij zit.

Iedereen kan het leren

De nieuwste trampoline sport ziet er misschien lastig uit, maar zolang je fit genoeg bent om op de trampoline te springen, dan kun je ook binnen een paar minuten vette tricks leren met de Aerosteeze! Leeftijd maakt niet uit, iedereen doet graag een trick op de trampoline. Aerosteeze maakt dat mogelijk! Alle tricks kunnen uitgevoerd worden door het frame met je handen en benen vast te pakken. Ga jij deze gave trampoline sport ook uitproberen?