'

De topkwaliteit van Avyna trampolines

De Avyna trampoline is er in twee soorten in Nederland; de Avyna Pro-Line en de Avyna Pro-line HD plus. Deze behoren tot de beste trampolines van Nederland. Door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden bij de Avyna trampolines bieden deze de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Ze overtreffen zelfs de veiligheidseisen van alle certificering commissies door de hoge eisen die zij aan hun productenstellen. In Amerika komen de Avyna Pro-line trampolines als beste én veiligste uit de test. Door een extra dik weerbestendig randkussen en dikke volledig zwaar gegalvaniseerde buizen is dit de perfecte keuze als u hem intensief wilt gebruiken en altijd buiten wilt laten staan. Alle Avyna trampolines zijn gekeurd, dit houdt in dat deze, in combinatie met het logboek, volgens Avyna geplaatst mogen worden op openbare terreinen zoals scholen, campings, kinderopvang etc. Het logboek is apart verkrijgbaar. Zelfs de 10-voudig Nederlands Kampioene trampoline springen Rea Lenders adviseert de Avyna Trampoline. Wij als Trampolineland.nl verkopen hun producten ook al ruim 10 jaar naar volle tevredenheid. Om het springen extra veilig te maken worden bij elke Avyna trampoline veilige antislip sokken geleverd. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 168

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 168

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Soorten en maten Avyna trampolines

Er zijn veel verschillende soorten Avyna Trampolines. Ze zijn er in rond of rechthoekige vormen in diverse maten zodat er in iedere tuin een mooie Avyna trampoline past. De opbouw trampolines zijn allemaal met een veiligheidsnet. Op dit moment zijn er verschillende netten in omloop. Met of zonder gebogen palen, met of zonder glasfiberring aan de bovenkant, de keuze is aan u. Verder hebben ze in alle maten en vormen zowel opbouw inground en flatlevel trampolines beschikbaar. Maar ook de kleur is naar eigen wens. Ze hebben de kleuren groen, grijs en camouflage.

Waar komt de Avyna trampoline vandaan?

In 1999 is Tol Outdoor Leisure BV begonnen met het verkopen van Avyna trampolines in de Benelux. Om de kwaliteit van hun producten te kunnen waarborgen heeft de eigenaar Joost van Tol in 2002 zijn eigen productielijn opgestart. Hij nam het ontwerp van de producten op zich en legde zich specifiek toe op uiterst veilige en degelijke modellen. De reeds bestaande modellen worden steeds verbeterd waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft. De ontwikkeling van de producten gebeurd grotendeels in het hoofdkantoor in Nederland waardoor de laatste innovaties direct doorgevoerd kunnen worden. De mening van de klanten staat hierbij voorop. Tegenwoordig gaan ze verder als Avyna.

 • Ook Dutch Gymnastics staat volledig achter Avyna Trampolines
  ( voorheen Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie; KNGU )

 • GOED OM TE WETEN: Om meer kracht bij het product te zetten wordt er vanaf heden bij iedere PRO-LINE een 'Lifetime Frame Warranty' certificaat geleverd.
  Download het 'Lifetime frame warranty certificaat 

 • Deze levenslange garantie op het frame, in combinatie met de hoge garantietermijnen op randkussen, springmat en onderdelen, verzekeren u dat u na de aanschaf geen problemen zal ondervinden als het gaat om kwaliteit en veiligheid.