Waarom een Game On Sport trampoline kopen? 

De Game On sport trampolines zijn afkomstig van de speelgoedgroothandel Van der Meulen B.V. Zij ontwikkelen al ruim 125 jaar speelgoed in alle soorten en maten. Zij leveren niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten zoals België, Duitsland en 20 andere landen. Door het grote team willen zij zorgdragen voor goed service en snel inspelen op de wensen van u als klant.

De kwaliteit van een Game on Sport

De Game On sport trampolines zijn er in diverse maten en kleuren. De prijs-kwaliteit van deze modellen zijn prima. Zij hebben één model en deze valt binnen ons assortiment bij de instap modellen. Onze klanten met een kleiner budget zullen aan de Game On sport trampoline een hele mooie set hebben en toch jaren lang spring plezier. De rand is wel wat dunner dan al onze ander modellen. Tevens zijn deze vaak van PE aan de onderkant en PVC van boven waardoor ze iets sneller kunnen slijten. Zij bieden een ruim assortiment aan accessoires en onderdelen zodat alles tijdig vervangen kan worden en er uiteindelijk jarenlang gebruik gemaakt kan worden van de Game On Sport trampoline.

De keuze mogelijkheden.

Hierboven kunt u een keuze maken Uit onze Game On sport trampolines. Kies eerst of u met of zonder veiligheidsnet wilt. Een veiligheidsnet maakt het gebruik altijd veiliger doordat de kinderen er niet af kunnen vallen. Let hierbij wel op dat de rits altijd gesloten moet zijn. Daarbij is het extra leuk om met bijvoorbeeld een bal te spelen omdat hij dan niet steeds van de trampoline af kan vallen. Vervolgens kiest u de maat. In de meeste gevallen geld hoe groter hoe leuker. Maar er moet natuurlijk wel voldoende ruimte zijn. Houdt er altijd rekening mee dat de Game On sport trampoline ruimte vrij nodig heeft. Zonder net minimaal een meter en met net minimaal 50cm. Ten slotte kiest u de kleur. Komt u er zelf niet uit? Neen dan een kijkje bij onze kieswijzer of stuur een mail of bel naar onze klanten service.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

 1. Game on Sport Mega Jump trampoline met veiligheidsnet 244 cm Groen
 2. Game on Sport Mega Jump trampoline met veiligheidsnet 305 cm Groen
 3. Game on Sport Mega Pro trampoline met veiligheidsnet 244 cm Groen
  € 249,99
  Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
  Verwachte levertijd indien voorradig : 1 tot 3 werkdagen
 4. Game on Sport Mega Jump trampoline met veiligheidsnet 366 cm Groen
 5. Game on Sport Mega Pro trampoline met veiligheidsnet 305 cm Groen
  € 299,99
  Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
  Verwachte levertijd indien voorradig : 1 tot 3 werkdagen
 6. Game on Sport Mega jump Pro trampoline met net 310x210 cm

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)