Trampoline afhalen in Vijfhuizen

Vandaag al springen?

Wij bieden de mogelijkheid mogelijkheid om trampolines af te halen in Vijfhuizen (naast Haarlem, Noord-Holland). 

Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Trampoline online betalen, daarna afhalen

Kies voor een trampoline die direct beschikbaar is voor afhalen via de volgende link. Plaats uw bestelling online. Geef bij 'verzendwijze' op de bestelpagina aan dat u de trampoline bij ons filiaal wenst af te halen. Wij controleren vervolgens in ons magazijn of de betreffende trampoline nog beschikbaar is en reserveren deze direct voor u. Nadat wij de bestelling gecontroleerd hebben, ontvangt u een bevestiging per e-mail of telefoon en wordt een afspraak gemaakt om de trampoline binnen 3 werkdagen af te halen.

Past het in de auto?

De verpakking van een trampoline is zeer compact en past in de meeste auto’s waarvan de achterbank plat kan (enkele modellen uitgezonderd). De afmeting van een trampolineverpakking is gemiddeld 150x40x40 tot 180x60x50cm. Controleer zelf de afmetingen van uw trampoline op de betreffende productpagina in de omschrijving.

Houd er rekening mee dat bestelde producten boven de 49,- gratis bij u aan huis bezorgd worden. Vermelde voorraad in de webshop, betekent niet dat deze altijd bij ons in het magazijn in Vijfhuizen ligt. Wilt u het product alsnog afhalen? kies dan voor een product uit het volgende overzicht.