Trampoline afhalen in Vijfhuizen

Vandaag al springen?
Wij bieden de mogelijkheid om trampolines af te halen in Vijfhuizen. 

*tijdelijk tot €. 50,- afhaalkorting
Trampolines vanaf €.499,-: tot €.50,-
Wil je zeker weten of de gekozen trampoline in aanmerking komt, dan kun je contact met ons opnemen.
- Geldig voor trampolines uit voorraad, niet icm andere aanbiedingen, nieuwe modellen van Berg uitgesloten.
  We kunnen de trampoline ook voor je bestellen zodat je deze binnen 1 a 2 weken kunt afhalen.


Je korting wordt door ons verrekend als je online bestel met optie afhalen, bestel je in de winkel verrekenen we meteen je korting.
Wil je zeker weten of de gekozen trampoline in aanmerking komt, dan kun je contact met ons opnemen.

Trampoline online betalen, daarna afhalen

Kies voor een trampoline die direct beschikbaar is voor afhalen via de volgende link. Plaats je bestelling online. Geef bij 'verzendwijze' op de bestelpagina aan dat je de trampoline bij ons filiaal wenst af te halen. Nadat wij de bestelling gecontroleerd hebben, ontvangt je een bevestiging per e-mail of telefoon om de trampoline af te halen, dit kan vaak na 10 minuten al.

Past de trampoline in de auto?

De verpakking van een trampoline is heel compact en past in de meeste auto’s waarvan de achterbank plat kan. De afmeting van een standaard trampolineverpakking is gemiddeld 150x40x40cm voor klein en ca. 180x60x50cm voor een midden maatje.
Controleer eventueel de afmetingen van je trampoline op de betreffende productpagina in de omschrijving. Sommige grotere modellen bestaand uit 4 of meer dozen van 180x40x40cm.

 

NB: Aangegeven voorraad in de webshop, betekent niet dat deze altijd in het magazijn in Vijfhuizen ligt, kies de optie Afhalen in Vijfhuizen: Ja