'

Waarom een trampoline 213 cm kopen?

Wanneer u niet zo grote tuin heeft maar de kinderen toch zoveel mogelijk plezier wilt laten beleven kies dan voor de trampoline 213 cm. De trampoline 213 cm is een flinke slag groter dan onze kleinste maat 183 cm. Hierdoor zullen kinderen tot een jaar of 10 meer plezier beleven aan deze maat. Er is meer ruimte om te springen en dus leuker. Echter is hij toch nog redelijk klein en compact waardoor hij in de meeste tuinen goed te plaatsen is zonder dat hij de hele tuin opslokt. Een veiligheidsnet is altijd aan te raden omdat de kinderen ér dan niet vanaf kunnen vallen. Wij zeggen altijd hoe groter hoe leuker, maar het moet wel veilig passen. Daarom raden wij aan om een minimale ruimte van 50 cm met veiligheidsnet en 100 cm zonder veiligheidsnet rondom de trampoline 213 cm vrij te houden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

De verschillende types Salta trampolines 213 cm

In de maat 213 cm bieden wij alleen Salta trampolines aan. Er is hierin keuze tussen inbouw en opbouw trampolines met en zonder veiligheidsnet. Het voordeel van een opbouw trampoline 213 cm is dat hij makkelijk op te bouwen is en makkelijk te verplaatsen is. Ook is er in opbouw vaak ook meer keuze mogelijk. De inbouw trampoline 213 cm staat extra laag bij de grond waardoor het op en afstappen extra gemakkelijk en veilig is. Ook kunnen er geen kinderen, dieren of speelgoed onder belanden waardoor de kans op ongelukken wordt verkleind. Het staat ook mooier in de tuin omdat hij meer uit het zicht wordt onttrokken. Er moet echter wel altijd een kuil gegraven worden onder het frame waardoor hij niet zomaar te verplaatsen is. Doordat hij zo laag bij de grond staat hoeft er niet altijd een net omheen. Houdt dan wel rekening met vrije ruimte van minimaal 100 cm rondom de 213 cm trampoline. De meest veilige keuze is om te kiezen voor een inground 213 cm met net.

De kwaliteitsklasse

Salta biedt verschillende kwaliteitsklasse aan in deze maat. De standaard salta, de salta Premium black edition en de Salta excellent inground trampoline 213 cm. De standaard salta valt in onze basis categorie die goede trampolines bied met een levensduur van ca 2 tot 4 jaar. De salta Premium Black edition is van hogere kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid doordat er meer veren op zitten een breder randkussen, een zwart gepoedercoat frame en een beter en strakker afgewerkt veiligheidsnet met ring aan de bovenkant. De levensduur zal ongeveer 4 tot 6 jaar zijn. De Salta Excellent is de inground trampoline van Salta die van gelijkwaardige kwaliteit is als de premium  black edition. Deze is met of zonder net te verkrijgen.