Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 29,- - € 169,-
Van Aan
€ 169,-
€ 29,-
160 kg
150 kg
120 kg
110 kg
100 kg
70 kg
135 kg
0 tot 2 jaar 6
2 tot 4 jaar 8
4 tot 6 jaar 25
Klein 12
Middel 8
Groot 14
Akrobat 4
Avyna 9
Berg 12
Exit 1
Salta 8
Game on Sport 5
Toon meer Toon minder
Ja 39
Ja, afhalen nu mogelijk 13
4 6
5 8
7 12
8 9
9 4
Toon meer Toon minder
Rond 34

39 producten

39 producten

Ronde opbouw hoes

Waarom een ronde trampoline hoes kopen?

 Al onze trampolines zijn weersbestendig. Dit betekend dat de materialen die gebruikt zijn redelijk bestand zijn tegen weersinvloeden van buitenaf. Echter zal een ronde trampoline hoes het randkussen, de veren en de springkussen extra beschermen. Hierdoor zullen deze onderdelen langer mee gaan en zal de trampoline langer veilig gebruikt kunnen worden. Daarnaast beschermd een ronde trampoline hoes extra tegen vuil waardoor er geen bladeren of vogelpoep op terecht komen en hij niet eerst helemaal schoon gemaakt hoeft te worden en er meestal weer snel gesprongen kan worden. Wanneer er takjes of andere dingen die kleine schade kunnen verrichten op de trampoline terecht komen kan een ronde trampoline hoes ook bescherming bieden. Ten slotte is na een regenbui de trampoline zo goed als droog bui gebruik van een ronde trampolinehoes waardoor er direct gesprongen kan worden. Let er hierbij wel op dat de afdekhoes één of meerdere afwateringsgaten hebben waardoor de trampoline niet geheel droog blijft.

De juiste ronde trampoline hoes kiezen.

Om te bepalen welke ronde trampoline hoes u nodig heeft dient u eerst de maat van uw trampoline te bepalen. Meet de diameter van buitenkant frame tot buitenkant frame. De maat kan enkele centimeters afwijken. Helaas geldt hierbij dat als uw maat er niet tussen staat wij deze ook niet kunnen leveren. Vervolgens Bekijkt u de kwaliteit van gebruikte materialen. We bieden PE, PVC, en bisonyl in verschillende diktes. PE zijn onze basis modellen en bij pvc en bisonyl is de dikte bepalend voor de kwaliteit en duurzaamheid. Houdt er rekening mee dat een hoes minder lang mee gaat als de trampoline zelf. Er zijn ook verschillende kleuren mogelijk. Soms kan de kleur de keuze bepalen. Ten slotte kunt u er soms voor kiezen om een speciale ronde inground trampoline hoes aan te schaffen. Deze hebben een makkelijke aansluiting die goed gebruikt kan worden bij ingegraven trampolines.

Wanneer een hoes gebruiken?

Een ronde trampoline hoes kan eigenlijk altijd gebruikt worden wanneer er niet gesprongen wordt. Echter is het niet altijd nodig. Wanneer er een periode is met redelijk goed weer kan de trampoline eventueel gewoon zonder ronde trampoline hoes blijven staan. U zult namelijk zien dat wanneer er niets omheen zit hij vaker gebruikt zal worden en de kinderen vaker buiten op de trampoline te vinden zijn. Echter in de periodes dat de kinderen minder vaak buiten zijn door slecht weer of bijvoorbeeld tijdens een vakantie, kan een trampoline afdekzeil bescherming bieden. Meestal kan hij ook besvigd worden wanneer er ook een veiligheidsnet is geplaatst. U bevestig heb dan onder het net door tussen de palen en de poten van het net. Soms kan het net met de ring ook makkelijk naar beneden gehaad worden waardoor deze ook beschermt kan worden.

39 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. GameOn Sport Trampoline hoes 244 cm Blauw
  Game on Sport opbouw Trampoline hoes 423cm Blauw
  € 34,95
  Voorraad: 1 op voorraad
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
 2. EXIT Trampoline hoes 244 cm Zwart
  EXIT inground / opbouw trampoline hoes 244cm Zwart
  € 44,95
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 0 tot 2 jaar
Geen producten meer gevonden