'

Rechthoek inground rand

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een nieuwe rechthoekige inground trampoline rand kopen.

Al onze rechthoekige inground trampolines worden standaard met een rechthoekige inground trampoline rand geleverd. Een randkussen bepaald een groot deel van de veiligheid van een trampoline. Een goed en veilig rechthoekig inground randkussen bedekt het frame, de veren en de kier tussen het frame en het maaiveld waardoor de kans op ongelukken sterk wordt verkleind. Daarom is het zeker van belang dat deze tijdig vervangen wordt. Het is normaliter een weerbestendig product maar kan na enige jaren toch gaan verweren waardoor het er niet meer zo mooi uit ziet maar vooral niet meer veilig is. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en voor de meeste ingegraven trampolines meerdere opties.

Waarom een rechthoekige inground rand.

Speciaal voor ingebouwde trampolines zijn er de rechthoekige inground trampolineranden ontwikkeld. Ze zijn geschikt wanneer het frame 20 cm boven het maaiveld uitsteekt. Door het frame altijd minimaal 20cm boven het maaiveld uit te laten steken verliest u geen springkracht en blijven de veren langer goed. Ook zal het randkussen dan minder of niet gaan klapperen. Uiteraard wilt u deze ruimte veilig afsluiten zodat er niets en niemand tussen verstrikt kan raken. Daarom hebben de rechthoekige inground trampoline randen een extra lange overhangende flap die deze kier veilig en netjes af dicht. Echter zitten hier wel ontluchtingsmogelijkheden in zodat het springgenot behouden blijft.

De juiste rand kiezen.

De juiste rechthoekige inground trampoline rand kiest u door te beginnen met het bepalen van de maat. Dit meet u door de lengte en de breedte op te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen of het randkussen breed genoeg. De breedte kunt u nameten op uw oude rand of u kunt het op de trampoline meten. Dan kunt u het beste beginnen met meten aan de buitenkant van het frame tot op de springmat waar de stiksels eindigen. De springmat moet altijd iets overlapt worden zodat de veren ook tijdens het springen bedekt blijven waardoor er een kleinere kans op ongelukken ontstaat. De kwaliteit- en veiligheidsverschillenen zijn te vinden in onder andere; de dikte van de vulling. Hoe dikker de vulling hoe beter en veiliger de veren en het frame bedekt zijn. Verder is de dikte en het materiaal het zeil een bepalende factor voor de duurzaamheid. Het meest gebruikt is PVC. Via klantenservice of onze kieswijzer kunt u meer informatie over ons uitgebreide aanbod vinden.

Kunt u het benodigde onderdeel niet vinden? Neem dan een kijkje op onze Onderdelen aanvraag pagina: trampolineland.nl/onderdelen