Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 318,00 - € 398,00
Van Aan
€ 398,00
€ 318,00
Sport trampoline vanaf 14 jaar 1
130 kg
50 kg
4 tot 6 jaar 3
Klein 1
Nee, wel mogelijk 1
Berg 1
Funty 2
Ja 3
Ja, afhalen nu mogelijk 2
6 1
7 2
Inground, iets boven maaiveld 1
Rond 1

3 producten

3 producten

Inground Trampoline 200cm

De trampoline ingraven maakt de trampoline veiliger en netter. De trampoline is dan laag bij de grond en valt minder op in de tuin. De Inground trampoline 200 cm is een wat kleinere trampoline voor de wat kleinere tuin maar heeft toch de extra veiligheid van een ronde trampoline waarbij de springer makkelijker terug naar het midden springt. De Inground trampoline heeft standaard kortere poten. Deze poten blijven buiten de kuil en hoeven daardoor niet te worden ingegraven. De omtrek van de kuil wordt daardoor kleiner en is daarom komvormig in plaats van cilindrisch. Dit heeft als gevolg dat er soms maar een kwart van de hoeveelheid grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inground trampoline makkelijker de trampoline ingraven!

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze Inground trampolines 200 cm, en vergelijk de inground trampoline 200 cm in verschillende kwaliteiten. De afmeting van de trampoline is de diagonale buitenmaat van frame tot frame. Onze extra voordelige combinatie prijzen vind u op de pagina trampolines met veiligheidsnet. Hulp nodig bij het kiezen? Trampoline Kieswijzer

Let op: Inground trampolines mogen vanaf 1 januari 2021 voor kinderen tot 14 jaar niet meer geplaatst worden zonder veiligheidsnet. 

3 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten meer gevonden