Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
140 kg
2 tot 4 jaar 1
Groot 1
Game on Sport 1
Nee 1
4 1
Rond 1

1 producten

1 producten

Springmat voor trampolines 396 cm

Een ronde trampoline springmat 396 cm kopen

Een ronde springmat 396, ook wel een rond trampoline doek 396, is vrijwel altijd uniek en dus niet universeel. De juiste ronde springmat kopen vergt daarom de nodige aandacht om er zeker van te zijn dat u de goede koopt. Bekijk goed welke trampoline springmat 396 cm u nodig heeft. Controleer of de ronde frame maat van uw trampoline daadwerkelijk 396 cm is (van buitenkant buis tot buitenkant buis). Tel het aantal veren van uw trampoline en meet de lengte van een niet uitgerekte springveer. Deze combinatie bepaald de maat van de juiste springmat. Van de merken die wij verkopen, leveren wij vaak 396 cm trampoline doeken. Meer advies nodig? Gebruik onze springmat advieswijzer.

1 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Game on Sport springmat trampoline 396cm

  Generiek trampoline doek voor een trampolines met een diameter van 396 cm. Voorzien van 80 ogen. Geschikt voor veren met een lengte van 16,5 cm.

  Lees verder
  € 149,95
  Voorraad: Vanaf Nooit meer leverbaar
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
Geen producten meer gevonden

Vervangende springmat trampoline 396 cm: trampoline doek, springzeil, spring gedeelte

Er zijn nogal veel verschillende soorten trampoline 396 cm springmatten voor verschillende soorten trampolines, vaak allemaal net even anders. Wij hebben van de meeste merken en modellen die wij verkopen ook de losse springmat 396 cm. Om de juiste te kiezen hebt u de volgende gegevens nodig:

- De exacte diameter van de trampoline, van buitenkant buis tot buitenkant buis gemeten. Dus u meet de hele trampoline en niet alleen de springmat.
- De exacte lengte van een ongespannen veer (volledig, inclusief de haken, en los van de trampoline) en in originele staat (niet opgerekt). Dus u meet de gehele veer het hele ijzer.
- Het exact aantal veren en/of ogen.

De springmatten zijn ingedeeld in de maten van de trampoline. De maat van de trampoline is de diameter van buitenkant frame tot buitenkant frame.