Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 499,- - € 699,-
Van Aan
€ 699,-
€ 499,-
6 tot 10 jaar 2
10 jaar en ouder 2
150 kg
2 tot 4 jaar 1
4 tot 6 jaar 1
Groot 2
Ja, compleet net 2
Salta 2
Ja 2
Ja, afhalen nu mogelijk 1
4 1
5 1
Opbouw, standaard op poten 2
Rond 2

2 producten

2 producten

Trampolines 396 cm

De keuze uit trampoline 396 cm

De trampoline 396 cm is momenteel alleen beschikbaar in het assortiment van Salta. Zij bieden hier de Salta Premium Black edition in aan. Dit is een betere middenklasser die garant staat voor veiligheid en uitstraling. De ring aan de bovenzijde van het veiligheidsnet en de verdere zwarte afwerking zorgen voor een strakke uitstraling. De maat van deze trampoline 396 cm wordt gemeten door de diameter van het frame na te meten van buitenkant buis tot buitenkant buis. Houdt hierbij altijd nog rekening met een vrije ruimte om de 4 meter trampoline heen. Het advies is minimaal 50cm rondom vrij te houden maar meer is veiliger. Dit model is uitsluitend leverbaar met veiligheidsnet maar door de hoogte van deze trampoline 396 is dit ook zeker aan te raden. Verder adviseren wij om altijd een trapje te gebruiken voor het betreden en afstappen.

2 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Gratis Salta trapje
  Salta Comfort Edition trampoline 396cm Zwart
  Salta Comfort Edition trampoline 396cm Zwart
  € 499,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 2. Salta Premium Black edition trampoline met veiligheidsnet 396 cm
  Salta Premium Black Edition trampoline 396cm
  € 699,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
Geen producten meer gevonden

De trampoline 396 cm is niet geschikt om in te graven

Helaas zijn er momenteel nog geen inbouw modellen beschikbaar in deze maat. Ook is deze variant niet geschikt om zelf in te graven. De garantietermijnen zullen vervallen wanneer u ervoor kiest om deze toch in te graven. Daarnaast is het erg veel werk omdat het hele frame de grond in zal moeten. Wilt u de hem toch ingraven dan adviseren wij een andere maat te kiezen. Zo hebben wij diverse modellen in bijvoorbeeld de maat 366 cm. Hiervan hebben we dan niet alleen inbouw varianten met of zonder net maar ook opbouw modellen met net. In de categorie trampoline 380 cm bieden wij alleen Berg modellen aan. U zou er eventueel ook voor kiezen om wat groter te gaan. Dan komen we uit bij trampoline 430 cm. Ook hier bieden wij een zeer ruim assortiment met inbouw, opbouw met en zonder net in verschillende kwaliteiten.

Het onderhoud

De trampoline 396 cm kan ik de winterperiode worden afgedekt met een trampolinehoes. U kunt er dan voor kiezen om de ring van het veiligheidsnet uit de palen te klikken en op de trampoline 396 cm te leggen. Er kan dan over dit geheel een afdekhoes worden geplaatst. Dit verlengt de levensduur en houdt de kleur mooi zwart. Verder is ons advies om af en toe de trampoline 396 cm schoon te maken met een emmer lauwwarm water, zonder zeep en een huishouddoekje. Vooral het randkussen en de springmat. Hierdoor blijft de trampoline 396 cm extra lang mooi en strak.