Nieuw in Nederland de Indo trampoline step

Eindelijk een manier om die lastig onder de knie te krijgen stuntstep trucjes te oefenen met wat hulp van een trampoline! 

Indo heeft 4 maten waardoor deze geschikt zijn voor vrijwel iedereen van kleine kinderen tot volwassenen.

De nieuwste trampoline sport ziet er misschien lastig uit, maar zolang je fit genoeg bent om op de trampoline te springen, dan kun je ook binnen een paar minuten vette tricks leren met de trampoline step ! Leeftijd maakt niet uit, iedereen doet graag een trick op de trampoline. Ga jij deze gave trampoline sport ook uitproberen?

Ga jij de trampoline uitdaging aan met deze nieuwste trampoline accessoire? Ga jij ook graag op de trampoline of vind je een Step juist heel erg gaaf? Nu kun je het combineren. De nieuwste trampoline hype is de Indo trampoline step! Maak van trampoline springen nu nog een grotere uitdaging met deze fantastische step voor op de trampoline! Deze gave accessoire voor de trampoline geeft het springen een extra dimensie en je leert de gaafste tricks.

Zelfgemaakte ‘Tramp-steps’ worden al ongeveer 15 jaar gebruikt om gave tricks te doen op de trampoline, maar Indo step is anders. Indo is speciaal ontworpen om veilig te kunnen gebruiken, en ook nog eens ultralicht te zijn zodat de tricks maximaal uitgevoerd kunnen worden. Ze zijn zo ontworpen dat er geen schade aan de trampoline kan ontstaan. Compleet veilig voor de springer en de trampoline dus.

Trampoline step

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Doe mee, oefen je stunts en wordt de beste

Trampoline step jumpTrampoline step verschil