Een trampoline 305 cm kopen

De trampoline 305 cm is een prachtige maat voor grote en kleine kinderen. Deze maat is voor iedere leeftijd goed te gebruiken. Niet te groot voor kleine kinderen en niet te klein voor grote kinderen. Zelfs volwassenen kunnen hier heel leuk op springen. De diameter is gemeten van buitenkant buis tot buitenkant buis. Wanneer u er een veiligheidsnet op gaat plaatsen komt bij de maat alleen nog de buizen van het veiligheidsnet. Houdt u er rekening mee dat ondank dat u kiest voor een net, dat u toch nog ongeveer 50 cm om de trampoline 305cm vrij houdt. Wanneer u niet kiest om geen veiligheidsnet te gebruiken dient er minimaal 1 meter vrij te zijn. Wij raden echter ten alle tijden een veiligheidsnet aan omdat er dan niemand van de trampoline 305 cm af kan vallen. Doordat het een maat is die voor iedereen leuk is, is het aanbod zeer breed.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 96

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een inbouw of een opbouw trampoline 305 cm

In deze categorie bieden wij opbouw trampolines 305 cm met net aan, maar ook inbouw trampolines 305 cm zonder net en inbouw trampolines met net 305 cm. U kunt het beste voor een opbouw gaan als u de hem makkelijk wilt plaatsen en verplaatsen en misschien zelfs wel wilt afbreken. Kies dan wel altijd voor een trapje voor een veilige op- en afstap. Een inbouw trampoline 305 cm is extra veilig door de lage instap. Ook kunnen er geen kinderen, dieren of spullen onder te trampoline raken. Door de strakke afwerking staat hij ook minder in het zicht. Het ingraven van een speciale inbouw trampoline is redelijk makkelijk omdat de kuil ongeveer 40 cm kleiner en in een komvorm gegraven wordt. Dan wordt de trampoline over de kuil heen geplaatst.

Welke kwaliteiten zijn er?

Binnen ons ruime aanbod van de verschillende 3 meter trampolines zit ook een groot kwaliteitsverschil. Onze modellen zijn ingedeeld in verschillende kwaliteitsklasse. Tot 4 sterren is onze goede basis kwaliteit. Tot 6 sterren zijn een betere middenklassers zeven sterren en meer zijn onze beste topklasse waarbij de 9 sterren ook in het openbaar gebuikt mogen worden. Het verschil in kwaliteit veiligheid en duurzaamheid zit hem in de dikte en breedte van het randkussen, verder ook in het aantal en de lengte van de veren. Het frame moet goed gegalvaniseerd zijn en dik staal en een grote diameter hebben voor hoge kwaliteit. Het eventuele veiligheidsnet is altijd veilig maar de gebruikte materialen bepalen de duurzaamheid en uitstraling. Let hierbij ook op de ingang en of hij wel of geen ring aan de bovenkant heeft. Voor aanvullende informatie kunt u altijd een kijkje nemen bij onze kieswijzer.