'

Inground Trampoline 380cm

De trampoline ingraven maakt de trampoline veiliger en netter. De trampoline is dan laag bij de grond en valt minder op in de tuin. De inground trampoline 380 cm is een unieke redelijk grote maat van het merk Berg Toys. Deze inground trampoline 380 cm heeft een ruim formaat springoppervlak. Er zijn verschillende types van deze inground trampoline 380 cm waardoor er toch een ruime keuze in de kwaliteit van de inground trampoline 380 cm is. De trampoline 380 cm is een grote inground trampoline. De Inground trampoline heeft standaard kortere poten. Deze poten blijven buiten de kuil en hoeven daardoor niet te worden ingegraven. De omtrek van de kuil wordt daardoor kleiner en is daarom komvormig in plaats van cilindrisch. Dit heeft als gevolg dat er soms maar een kwart van de hoeveelheid grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inground trampoline makkelijker de trampoline ingraven! 

Hieronder kunt u een keuze maken uit onze Berg Toys inground trampolines 380 cm, en vergelijk de inground trampoline 380 cm in verschillende kwaliteiten. De afmeting van de inground trampoline is de diagonale buitenmaat van frame tot frame. Onze extra voordelige combinatie prijzen vind u op de pagina trampolines met veiligheidsnet. Hulp nodig bij het kiezen? Trampoline Kieswijzer.

Let op: Inground trampolines mogen vanaf 1 januari 2021 voor kinderen tot 14 jaar niet meer geplaatst worden zonder veiligheidsnet. 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

10 Artikel(en)