• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waarom een veiligheidsnet voor uw trampoline

Bent u op zoek naar een trampoline veiligheidsnet dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan zodat wij voor bijna elke trampolineer een kunnen leveren. Wellicht hebt u eerder voor een losse trampoline gekozen en wilt u nu toch een veiligheidsnet op uw trampoline plaatsen dan is dit uiteraard mogelijk. Het biedt extra veiligheid tijdens het springen doordat het apparaat wordt afgesloten waardoor niemand er meer van af kan vallen wat de kans op ongelukken heel erg verkleind. Ook beschermt het wanneer u bijvoorbeeld de trampoline naast een muur of bankje wordt geplaatst. Een trampolinenet voorkomt botsingen hier tegen en zorgt dat er minder vrije ruimte nodig is. Houdt er rekening mee dat ook met een trampoline net er een minimale vrije ruimte dient te zijn van ongeveer 50cm omdat het fijnmazige materiaal altijd nog iets uit veert. Daarnaast kan er met een trampoline veiligheidsnet ook heel leuk met een bal gespeeld worden zonder dat er steeds op en af geklommen dient te worden.

Uw trampoline veiligheidsnet vervangen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om het te vervangen. Zo bieden wij complete sets aan inclusief alle onderdelen zoals de palen, bevestigingen, elastiekjes et cetera. Hiermee Kunt u een heel nieuw net op uw trampoline plaatsen. Deze kunnen ook gebruikt worden wanneer u er nooit een op uw trampoline heeft gehad. Houdt u er rekening mee dat niet elk compleet veiligheidsnet op elke trampoline past. Veel van onze sets zijn alleen toepasbaar op hetzelfde merk en model, door bijvoorbeeld de specifieke maten of de specifieke aansluitingen op de palen. Bij elk product staat in de beschrijving aangegeven voor welke modellen deze geschikt zijn.
U kunt er ook voor kiezen, wanneer alle overige onderdelen nog in goede staat zijn, om alleen het losse net te vervangen. Dit is echter merk gebonden. Wanneer het merk en model niet exact overeen komt, past hij niet op uw trampoline. Voor bijna alle merken en modellen die wij voeren kunnen wij ook het losse veiligheidsnet leveren of voor u bestellen.

Hoe vind u het juiste net?

Wanneer u een nieuw trampoline veiligheidsnet wilt bestellen dient u eerst te bepalen of u een complete set wilt of alleen een los net. Vervolgens bekijkt u welke vorm en welke maat u heeft. De maat wordt bepaald door het toprail te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. In de sommige gevallen is het tevens van belang de hoogte en dikte van het frame te bepalen en te tellen hoeveel U of W poten er onder zitten. Wanneer u er met deze gegevens niet uitkomt, kunt u achterhalen welk merk en model u heeft. Er zijn enkele complete sets veiligheidsnetten universeel inzetbaar zoals bijvoorbeeld de Avyna-Pro-line. Voor de losse netten zonder palen heeft u te allen tijde het merk en model nodig omdat deze niet universeel zijn. Bent u op zoek naar een trampoline met veiligheidsnet dan hebben wij ook voor u een ruime keuze!

Kunt u het benodigde onderdeel niet vinden? Neem dan een kijkje op onze Onderdelen aanvraag pagina: trampolineland.nl/onderdelen 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 114

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4