Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 24,- - € 689,-
Van Aan
€ 689,-
€ 24,-
Tot 6 jaar 44
6 tot 10 jaar 47
10 jaar en ouder 54
Volwassenen 54
Toon meer Toon minder
180 kg
150 kg
130 kg
120 kg
100 kg
80 kg
70 kg
125 kg
135 kg
2 tot 4 jaar 4
4 tot 6 jaar 54
6 tot 8 jaar 45
8 jaar en langer 19
10 jaar en langer 35
Toon meer Toon minder
Klein 21
Middel 66
Groot 68
Akrobat 48
Avyna 36
Berg 58
Etan 9
Salta 7
Game on Sport 1
Toon meer Toon minder
Ja 146
Nee 13
Ja, afhalen nu mogelijk 16
1 1
3 1
4 3
5 9
6 23
7 12
8 74
9 4
10 33
Toon meer Toon minder
Inground, iets boven maaiveld 1
Rond 93
Rechthoekig 52
Ovaal 11

160 producten

160 producten

Veiligheidsnet

Waarom een veiligheidsnet voor uw trampoline

Bent u op zoek naar een trampoline veiligheidsnet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan zodat wij voor bijna elke trampoline een net kunnen leveren. Wellicht hebt u eerder voor een losse trampoline gekozen en wilt u nu toch een veiligheidsnet op uw trampoline plaatsen. Ook dit is mogelijk. Een veiligheidsnet biedt extra veiligheid tijdens het springen doordat de trampoline wordt afgesloten waardoor springers er niet af kunnen vallen en ongelukken voorkomen worden. Ook beschermt een veiligheidsnet wanneer u bijvoorbeeld de trampoline naast een muur of bankje plaatst. Een trampoline net voorkomt botsingen hier tegen en zorgt dat er minder vrije ruimte nodig is. Houd er rekening mee dat ook met een trampoline net een minimale vrije ruimte dient te zijn van ongeveer 50 cm. Dit is belangrijk omdat het fijnmazige materiaal altijd nog iets mee veert. Daarnaast kan er met een trampoline veiligheidsnet ook met speelattributen gespeeld worden zonder dat er steeds op en af geklommen dient te worden.

160 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Berg Safety net T-series Leisure kit
  Berg Safety net T-series Leisure kit
  € 24,99
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
 2. Game On Sport veiligheidsnet zonder palen voor trampoline 366cm
  Game On Sport veiligheidsnet zonder palen voor trampoline 366cm
  € 73,99
  Voorraad: Vanaf Nooit meer leverbaar
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 3. EXIT veiligheidsnet (zonder palen en stalen topring) Silhouette trampoline 214x305cm
  EXIT veiligheidsnet (zonder palen en stalen topring) Silhouette trampoline 214x305cm
  € 99,-
 4. Berg los Comfort veiligheidsnet zonder palen voor trampoline 270 cm
  BERG Comfort veiligheidsnet zonder palen trampoline 270cm (8 palen)
  € 105,-
  Voorraad:  Uitverkocht
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
Geen producten meer gevonden

Uw trampoline veiligheidsnet vervangen

Er zijn meerdere mogelijkheden om het te vervangen. Zo bieden wij complete sets aan inclusief alle onderdelen zoals de palen, bevestigingen, elastiekjes et cetera. Hiermee Kunt u een heel nieuw net op uw trampoline plaatsen. Deze kunnen ook gebruikt worden wanneer u er nooit een op uw trampoline heeft gehad. Houdt u er rekening mee dat niet elk compleet veiligheidsnet op elke trampoline past. Veel van onze sets zijn alleen toepasbaar op hetzelfde merk en model, door bijvoorbeeld de specifieke maten of de specifieke aansluitingen op de palen. Bij elk product staat in de beschrijving aangegeven voor welke modellen deze geschikt zijn.
U kunt er ook voor kiezen, wanneer alle overige onderdelen nog in goede staat zijn, om alleen het losse net te vervangen. Dit is echter merk gebonden. Wanneer het merk en model niet exact overeen komt, past hij niet op uw trampoline. Voor bijna alle merken en modellen die wij voeren kunnen wij ook het losse veiligheidsnet leveren of voor u bestellen.

Hoe vind u het juiste net?

Wanneer u een nieuw trampoline veiligheidsnet wilt bestellen dient u eerst te bepalen of u een complete set wilt of alleen een los net. Vervolgens bekijkt u welke vorm en welke maat u heeft. De maat wordt bepaald door het toprail te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. In de sommige gevallen is het tevens van belang de hoogte en dikte van het frame te bepalen en te tellen hoeveel U of W poten er onder zitten. Wanneer u er met deze gegevens niet uitkomt, kunt u achterhalen welk merk en model u heeft. Er zijn enkele complete sets veiligheidsnetten universeel inzetbaar zoals bijvoorbeeld de Avyna-Pro-line. Voor de losse netten zonder palen heeft u te allen tijde het merk en model nodig omdat deze niet universeel zijn. Bent u op zoek naar een trampoline met veiligheidsnet dan hebben wij ook voor u een ruime keuze!

Kunt u het benodigde onderdeel niet vinden? Neem dan een kijkje op onze Onderdelen aanvraag pagina: trampolineland.nl/onderdelen