'

Verzending en bezorging

Ons streven is om alle bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen zodat iedereen snel lekker kan springen!

In de meeste gevallen zullen wij, wanneer de bestelling op werkdagen voor 10 uur binnen is, deze dezelfde werkdag versturen en dan wordt het de volgende dag meestal al bij jullie geleverd. Helaas lukt dit niet altijd maar we doen uiteraard ons best. Sommige producten hebben een iets langere levertijd maar dit staat dan aangegeven bij de levertijd van het product.

Voor grote en/of zware producten maken wij vaak eerst een afspraak zodat de levering in 1 keer lukt. Voor deze afspraak neemt de afdeling transport contact met je op door middel van een mailtje of een belletje. Dit is meestal nog op de werkdag van bestelling waarna het binnen 1 a 2 werkdagen geleverd kan worden.   

Zodra de bestelling de deur uit is, ontvang je een verzendbevestiging en kun je de bestelling via het trace bericht volgen. Soms levert onze eigen chauffeur het pakket af en is er geen trace bericht beschikbaar maar krijgt u over het algemeen wel een tijdsindicatie. Hoe de levering zal verlopen wordt doorgenomen tijdens het maken van de bezorgafspraak.  

Wanneer wij de aangegeven levertijd niet kunnen halen, nemen wij contact met je op en krijg je de mogelijkheid om de bestelling te annuleren of te wachten op de iets latere levering. Trampolineland is nooit aansprakelijk voor schade als gevolg van een (te) late levering.

Ook zullen wij vragen of er bijzonderheden zijn op het adres waar de bestelling geleverd mag worden. Bijvoorbeeld als een groot pakket over een grindpad of over een grote drempel of trap naar de voordeur moet, of als je adres (tijdelijk) slecht bereikbaar is, door bijvoorbeeld werk aan de weg in uw straat, etc.

Bezorgdagen:

Pakketten kleiner dan 80cm en lichter dan 30 kg worden van maandag tot en met zaterdag (8:00-18:00) afgeleverd (op aanvraag in de avond). 
Pakketten groter dan 80cm en lichter dan 30 kg worden worden van maandag tot en met vrijdag afgeleverd (8:00-18:00) . 
Pakketten tussen de 30 en 50kg worden op maandag tot en met vrijdag (8:00-18:00) afgeleverd (zaterdag tegen een toeslag). 
Pakketten boven de 30kg worden op maandag tot en met vrijdag (7:00-19:00) afgeleverd. 
Leveringen rembours kunnen enkele dagen later geleverd worden dan gebruikelijk.

LET OP: Het kan soms door grote drukt ook voorkomen dat uw pakket enkele werkdagen vertraging oploopt in het sorteerproces in het depot van de vervoerder, nadat wij het hebben opgestuurd. Helaas gaat dit buiten onze macht om.

Bestelling volgen:

Wanneer een bestelling verzonden wordt, ontvang je meestal een bericht per e-mail met een track-and-trace code. Hiermee kunt u de verzending online volgen. (Let op deze komen wel eens in de ongewenste mail terecht.)

DHL Diverse bestellingen onder 30kg: vul uw verzendcode in. Indien u deze niet (meer) heeft kunt u deze opvragen.
DPD Diverse bestellingen onder 30kg: vul uw verzendcode in. Indien u deze niet (meer) heeft kunt u deze opvragen. 
Van Spreuwel transport Bestellingen boven de 30kg: vul uw postcode en huisnummer in (vanaf 20:00, dag voor de levering). Komt de levering niet uit? Neem dan contact op met Van Spreuwel transport om een nieuwe afspraak in te plannen.  
MainFreight: Bestellingen van het merk Berg. U ontvangt een e-mail van deze organisatie voor de gewenste afleverdatum.
Dachser transport: Bestellingen van het merk Exit. U ontvangt een e-mail van  deze organisatie met de afleverdatum.

Niet aanwezig voor ontvangst? Laat dit zo snel mogelijk weten, dan kan een nieuwe afspraak ingepland worden.

Pakketten onder de 30kg

De bestelling wordt afgeleverd op het opgegeven adres. Voor pakketten tot 30kg wordt niet gebeld of gemaild met de ontvanger, maar biedt de vervoerder de bestelling twee keer aan op het opgegeven adres. Indien niemand thuis is, komt de transporteur de volgende werkdag nogmaals aan de deur of levert het pakket bij de buren af.  Als de levering de volgende dag ook niet lukt bent brengt de chauffeur het pakket bij het dichtstbijzijnde DHL of DPD depot zodat je het pakket daar zelf kunt ophalen tot 1 week na levering. Meestal is dit terug te vinden in het trace bericht of dmv een briefje in de bus. Chauffeurs laten niet meer altijd een briefje in de bus achter. 

Pakketten boven de 30kg

Voor leveringen boven de 30 kg, wordt de bestelling maar 1 keer aangeboden zonder toeslag. Een tweede aanleverpoging kost minimaal € 49,-. Er wordt in de meeste gevallen een afleverdatum doorgegeven vaak met telefonisch of email overleg. De tijd van levering is dan op de dag van levering na te kijken via een trace bericht. 

Bij een eventueel probleem of klacht bij ontvangst van de goederen dien je dit altijd direct melden om de afhandeling van de zending soepel te laten verlopen. Het beste is om het product te controleren bij ontvangst voordat je tekent. Zodra je een product met een defect alsnog in gebruik neemt ontstaat twijfel bij de technische dienst, het transportbedrijf en de verzekering waardoor wij het probleem niet altijd kunnen oplossen.

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten per land:

Nederland

Bestellingen tot € 49,00 € 4,95
Bestellingen vanaf € 49,00 € 0,00
Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) € 14,99

Wadden eilanden

Toeslag op verzending tot 30kg € 0,00
Toeslag op verzending boven de 30kg
(wordt na overleg in rekening gebracht en bevestigd)
€ 49,00

Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) Optioneel

België

Bestellingen tot € 49,00 € 4,95
Bestellingen vanaf € 49,00 € 0,00
Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) € 24,99

    Overige landen: Normaal leveren wij alleen in Nederland en België. In sommige gevallen kunnen wij ook buiten Nederland en België leveren. Dit is altijd op aanvraag en hiervoor zullen dan verzendkosten worden doorberekend. De kosten hiervan zijn ook op aanvraag. 

    Afhalen: Bij afhalen rekenen we uiteraard géén verzendkosten. Niet alles is beschikbaar in ons afhaalmagazijn. Soms kunnen we producten voor u bestellen waarna de binnen enkele dagen kunnen worden opgehaald. 

    Goed om te weten: Indien een product geen verzendkosten heeft, worden er geen verzendkosten berekend overige producten die u tegelijk besteld. (Doe aub dan eerst het product zonder verzendkosten in de winkelwagen). Verzendkosten zijn gebaseerd op de totaalsom van de bestelling. Besteld u meerdere producten, dan betaald u eenmaal de verzendkosten van het zwaarste artikel.