Verzending en bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling, kunt u de gewenste leverdatum aangeven. Doet u dit niet, dan geldt de standaard levertijd. Meestal is dit 1 tot 2 werkdagen (tenzij anders aangegeven bij een product) bij een bestelling op werkdagen voor 12:00 (voor België geldt een levertijd van 1 tot 5 werkdagen). Bestellingen na vrijdag 12:00 uur worden doorgaans op maandag verzonden en een dag later afgeleverd. Zodra de bestelling de deur uit is, ontvangt u een verzendbevestiging. Indien de aangegeven levertijd niet haalbaar is, wordt u op de hoogte gebracht. U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren. Er kunnen geen rechten worden ontleend bij een (te) late levering.

Wij verwachten dat u van te voren zult aangeven of er bijzonderheden zijn op uw adres voor het afleveren van uw bestelling.
Bijvoorbeeld: indien een groot pakket over een grindpad naar de voordeur moet, indien een groot pakket over een grote drempel of trap naar de voordeur moet, indien uw adres (tijdelijk) slecht bereikbaar is, door bijvoorbeerd werk aan de weg in uw straat, etc.
Standaard gratis levering is geldig voor drempel levering, begane grond.

Bezorgdagen

Leveringen tot 30 kg (kleiner dan 80cm) worden van maandag tot en met zaterdag (8:00-19:00) afgeleverd. 
nb. Levering op zaterdag is niet standaard. De vervoerder maakt hier de keuze.
Leveringen tot 30 kg (groter dan 80cm)  worden van maandag tot en met vrijdag afgeleverd (8:00-19:00) . 
Leveringen van 30 tot 50 kg worden op maandag tot en met vrijdag (8:00-19:00) afgeleverd. 
Leveringen boven 50 kg worden op maandag tot en met vrijdag (7:00-19:00) afgeleverd. 

Bestelling volgen

Wanneer een bestelling verzonden wordt, ontvangt u een bericht per e-mail met een track-and-trace code. Hiermee kunt u de verzending online volgen. (Let op deze komen wel eens in de ongewenste mail terecht.)

DHL diverse bestellingen onder 30kg: vul uw verzendcode in. Indien u deze niet (meer) heeft kunt u deze opvragen.
DPD diverse bestellingen onder 30kg: vul uw verzendcode in. Indien u deze niet (meer) heeft kunt u deze opvragen. 
Van Spreuwel transport bestellingen boven de 50kg: vul uw postcode en huisnummer in (vanaf 20:00, dag voor de levering).

Komt de levering niet uit? Neem dan contact op met Van Spreuwel transport om een nieuwe afspraak in te plannen.  

Mainfreight Nederland: grote bestellingen van het merk Berg. U ontvangt een e-mail van deze organisatie voor de gewenste afleverdatum.

Niet aanwezig voor ontvangst? Laat dit zo snel mogelijk weten. De meeste mensen kiezen ervoor om een briefje op de deur te hangen, dat de chuffeur de bestelling achter mag laten.

Pakketten onder de 50kg

De bestelling wordt afgeleverd op het opgegeven adres. Voor pakketten tot 50kg wordt niet gebeld met de ontvanger, maar biedt de vervoerder de bestelling twee keer aan op het opgegeven adres. Indien niemand thuis is, komt de transporteur de volgende dag nogmaals aan de deur. Als u dan ook niet open doet of niet thuis bent brengt de chauffeur het pakket bij het dichtstbijzijnde DHL depot om zelf te kunnen ophalen tot 2 weken na levering. U ontvangt meestaL een briefje in de brievenbus wanneer de bezorger langs is geweest, eventueel kunt u dit ook via het trace bericht achterhalen. .

Pakketten boven de 50kg

Voor leveringen boven de 50 kg, wordt uw bestelling 1 keer kostenloos aangeboden. Een tweede aanleverpoging kost € 49,-.
Er wordt er van te voren een afleverdatum doorgegeven vaak door telefonisch overleg. De tijdindicatie van de levering is dan na te kijken via een trace bericht. 
Niet aanwezig voor ontvangst? De meeste mensen kiezen ervoor om een briefje op de deur te hangen, dat de chuffeur de bestelling achter mag laten.

Bij een eventueel probleem of klacht bij ontvangst van de goederen dient u dit altijd direct melden om de afhandeling van de zending soepel te laten verlopen. Het beste is om het product te controleren bij ontvangst voordat u tekent. Zodra u een product met een defect alsnog in gebruik neemt ontstaat twijfel bij de technische dienst, het transportbedrijf en de verzekering.

 

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten voor Trampolineland.nl

Nederland

Bestellingen tot € 49,00 € 4,95
Bestellingen vanaf € 49,00 € 0,00
Rembourskosten, Op aanvraag
(betaling bij aflevering aan de deur)
€ 49,95

 

Wadden eilanden

Toeslag op verzending tot 30kg € 0,00
Toeslag op verzending boven de 30kg
(wordt na overleg in rekening gebracht en bevestigd)
vanaf € 49,00

Rembours mogelijkheid
(betaling bij aflevering aan de deur)
Op aanvraag

 

België

Bestellingen tot € 49,00 € 4,95
Bestellingen vanaf € 49,00 € 0,00
Rembourskosten, Op aanvraag
(betaling bij aflevering aan de deur)
€ 94,99

 

Overige landen: wij leveren helaas geen losse bestellingen buiten de Benelux.
Op aanvraag kunnen we een prijsopgave maken voor de kosten van pallet zendingen en bij aankoop van meerdere grote producten. (toeslag vanaf €. 199,-)

Afhalen: bij afhalen rekenen we geen verzendkosten, de afhaalmogelijkheid is dan 1 tot 2  werkdagen, afhankelijk van het product.

Goed om te weten: Indien een product geen verzendkosten heeft, worden er geen verzendkosten berekend overige producten die u tegelijk besteld.
Verzendkosten zijn gebaseerd op de totaalsom van de bestelling.