Verzending en bezorging

De levertijd van onze producten is 1 tot 2 werkdagen (tenzij anders aangegeven bij een product) bij een bestelling op werkdagen voor 12:00. Bestellingen na vrijdag 12:00 uur worden normaal maandag verzonden en een dag later afgeleverd. Zodra de bestelling de deur uit is, ontvangt u een verzendbevestiging. Indien de aangegeven levertijd niet haalbaar is, wordt u op de hoogte gebracht. U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren. Er kunnen geen rechten worden ontleend bij een (te) late levering.

Voor Belgie geldt een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. 

Let op! Op dit moment maart/april en door het Coronavirus ervaren wij een grotere drukte en langere levertijd.
Wij hanteren in deze periode een levertijd tussen de 2 tot 5 werkdagen. Leveringen naar België kunnen  5 tot 10 werkdagen langer duren. 
Zodra de bestelling verzonden wordt krijgt u van ons bericht met verwachte of ingevulde gewenste afleverdatum.

Bezorgdagen

Leveringen tot 30 kg (kleiner dan 80cm) worden van maandag tot en met zaterdag (8:00-18:00) afgeleverd (op aanvraag in de avond). 
Leveringen tot 30 kg (groter dan 80cm)  worden van maandag tot en met vrijdag afgeleverd (8:00-18:00) . 
Leveringen van 30 tot 50 kg worden op maandag tot en met vrijdag (8:00-18:00) afgeleverd (in overleg op zaterdag). 
Leveringen boven 50 kg worden op maandag tot en met vrijdag (7:00-19:00) afgeleverd. 
Leveringen rembours kunnen enkele dagen later geleverd worden dan gebruikelijk.

Levering op datum: indien u een levering op datum wilt, bijvoorbeeld 2 weken na de bestelling, kunt u dit aangeven bij het invoeren van uw bestelling. U kunt hiervoor natuurlijk ook even contact opnemen met ons.

Leveringsvoorkeur: We kunnen geen tijd van aflevering afspreken. Voor grote zendingen kunt u een dag van te voren zien welk dagdeel de bezorgen bij u verwacht te zijn. Voor grote leveringen zwaarder dan 50kg kan de chauffeur in de meeste gevallen 30 minuten van te voren even bellen.

Leveringsvoorwaarden: In verband met het formaat van onze producten versturen wij pakketten tot 50kg met DHL. PostNL neemt deze pakketten niet aan. Hierdoor kunt u de zending niet ophalen bij een postkantoor. Indien u 2 tot 4 maal de chauffeur mist, brengt DHL het pakket bij het dichtstbijzijnde depot om op te halen. Indien dit te ver voor u is kunt u een nieuwe afleverdatum aanvragen. Dan sturen we het pakket nog een maal naar uw adres vanaf het depot.

Bijzonderheden melden: U wordt geacht om van te voren aangeven of er bijzonderheden zijn op uw adres voor het afleveren van uw bestelling. Bijvoorbeeld: indien een groot pakket over een grindpad naar de voordeur moet; indien een groot pakket over een grote drempel of trap naar de voordeur moet, indien uw adres (tijdelijk) slecht bereikbaar is, door bv werk aan de weg in uw straat, indien er andere bijzondere omstandigheden zijn.

Uw bestelling volgen

Wanneer een bestelling verzonden wordt, ontvangt u een bericht per e-mail met een track-and-trace code. Hiermee kunt u de verzending online volgen. Wij werken met verschillende partijen om bestellingen aan de deur af te kunnen leveren. 

DHL diverse bestellingen onder 30kg (fitness trampolines en diverse onderdelen): http://www.dhl.nl/. Vul uw verzendcode in. Indien u deze niet (meer) heeft kunt u deze opvragen.
DPD diverse bestellingen onder 30kg (Exit en Salta Trampolines en onderdelen van diverse merken): http://www.dpd.nl/. vul uw verzendcode in. Indien u deze niet(meer) heeft kunt u deze opvragen. .
Bij Grote Vracht bestellingen van meer dan 50kg kunt u voor de meeste producten terecht bij vervoerder van Spreuwel op:http://www.aflevertijdstip.nl/. Vanaf 20:00, dag voor de levering, kunt u de verwachte levertijd opvragen met uw postcode. U kunt dan ook contact opnemen met het transport bedrijf van Spreuwel via planning@vanspreuweltransport.nl of 040-7878700 om de bezorg datum en/of tijd door te nemen of om een andere afspraak te maken op een andere dag.
De Rooy: diverse bestellingen van Berg via Gebr. van Veldhuizen Transport  www.vanveldhuizenlogistiek.nl. U ontvangt een e-mail van De Rooy voor de gewenste afleverdatum.
DGO: diverse (zware) bestellingen van Exit  via Dachser Transport  https://www.dachser.nl. U ontvangt een e-mail met de afleverdatum.

Niet aanwezig voor ontvangst?

Laat ons dit zo snel mogelijk weten dan kunnen we in bespreken waar en wanneer we uw bestelling kunnen laten afleveren.

Pakketten onder de 50kg

De bestelling zal worden afgeleverd op het opgegeven adres, voor kleinere pakketten tot 50kg wordt niet gebeld met de ontvanger maar de vervoerder biedt de bestelling tot 2x toe aan op het opgegeven adres. Als er niemand thuis is komen ze de volgende dag nog een keer aan de deur. Als u dan ook niet open doet of niet thuis bent brengt de chauffeur het pakket bij het dichtstbijzijnde DHL depot om zelf te kunnen ophalen tot 2 weken na levering. U ontvangt altijd een briefje in de brievenbus wanneer de bezorger langs is geweest.

Pakketten boven de 50kg

Voor grotere pakketten en zwaarder dan 50kg, bijvoorbeeld trampolines, wordt uw bestelling maar 1 keer aangeboden zonder toeslag. Een 2e aanleverpoging kost normaal minimaal €. 49,-. Er wordt er van te voren een afleverdatum doorgegeven vaak met telefonisch overleg. De tijd van levering is dan na te kijken via een trace bericht.

Bij een eventueel probleem of klacht bij ontvangst van de goederen dient u dit altijd direct melden om de afhandeling van de zending soepel te laten verlopen. Het beste is om het product te controleren bij ontvangst voordat u tekent. Zodra u een product met een defect alsnog in gebruik neemt ontstaat twijfel bij de technische dienst, het transportbedrijf en de verzekering.

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten per land:

Nederland

Bestellingen tot € 49,00 € 4,95
Bestellingen vanaf € 49,00 € 0,00
Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) € 14,99

Wadden eilanden

Toeslag op verzending tot 30kg € 0,00
Toeslag op verzending boven de 30kg
(wordt na overleg in rekening gebracht en bevestigd)
€ 49,00

Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) Optioneel

België

Bestellingen tot € 49,00 € 4,95
Bestellingen vanaf € 49,00 € 0,00
Rembourskosten (betaling bij aflevering aan de deur) € 24,99

    Overige landen: wij leveren helaas niet buiten de Benelux

    Afhalen: bij afhalen rekenen we geen verzendkosten, de levertijd is dan 1 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het product.

    Goed om te weten: indien een product geen verzendkosten heeft worden er geen verzendkosten berekend overige producten die u tegelijk besteld. (Doe aub dan eerst het product zonder verzendkosten in de winkelwagen). Verzendkosten zijn gebaseerd op de totaalsom van de bestelling. Besteld u meerdere producten, dan betaald u eenmaal de verzendkosten van het zwaarste artikel.