'

Los veiligheidsnet zonder palen voor uw trampoline

Hierboven kunt u een keuze maken welke maat of welke vorm net u nodig heeft. Per maat staat een overzicht vermeldt van alle losse trampoline veiligheidsnetten die wij kunnen leveren. Deze netten worden geleverd zonder bevestigingsmaterialen en zijn echt alleen het fijnmazige net.

Let op welk type u besteld.

We hebben de meeste losse netten van de merken die wij voeren ook in ons assortiment. Helaas kunnen wij geen losse netten leveren voor trampolinemerken die wij niet in ons assortiment hebben. Ook moeten wij hierbij vermelden dat wanneer het merk en type niet overeenkomt het nieuwe net helaas niet gaat passen. Alle trampoline merken hebben namelijk hun eigen specificaties en hierdoor zijn alle losse netten even anders. Dit kan te maken hebben met de hoogte, de afstand tussen de palen de bevestiging en nog andere factoren. Indien u dus een merk heeft dat niet in ons assortiment zit kunnen wij hier helaas géén vervangend net voor leveren.  

Er zijn nogal veel verschillende soorten trampoline netten voor verschillende soorten trampoline merken en types, vaak allemaal net even anders. 
Wij hebben van de meeste merken en modellen die wij verkopen ook het losse vangnet in ons assortiment of deze kunnen wij vaak leveren. (mits voorradig)

Omdat er zoveel verschillende soorten en types zijn is het nog steeds van belang om wat gegevens na te meten

  • Meet de diameter van de trampoline: buitenkant frame van de trampoline, dit is de totale maat van het net.
  • Controleer welk merk u hebt. Alleen hetzelfde merk past op uw palen of aansluitingen.
  • Controleer welke serie/ model of bouwjaar u hebt, de ene serie past niet op de andere en andersom.
  • U kunt helaas het ene merk niet op het ander merk monteren, dit past niet of kan niet vastgezet worden waardoor dit onveilig is.

Wanneer uw net vervangen?

Het is altijd belangrijk dat u uw net op tijd vervangt om de veiligheid van de springer te waarborgen. U wilt natuurlijk niet hebben dat uw kind alsnog van de trampoline afvalt. Na verloop van tijd kan een net zoveel gebruikt zijn dat deze op raakt. U kunt dit herkennen aan bijvoorbeeld kleine beginnende gaatjes, of een net wat heel erg slap hangt. Sommige netten zijn voorzien van een rits, wanneer deze kapot is moet het net uiteraard ook vervangen worden. Een nieuw trampoline net zal de trampoline weer veilig maken en ervoor zorgen dat hij weer een tijd lang mee gaat. Uiteraard kunt u soms ook voldoen met bevestigingsmaterialen zodat het net weer goed gespannen kan worden. Wacht zeker niet te lang met het vervangen van een gescheurd of kapot trampoline net om nare ongelukken te voorkomen. Zo zorgt u ervoor dat de trampoline veilig gebruikt kan blijven worden. 

Kunt u het benodigde onderdeel niet vinden? Neem dan een kijkje op onze Onderdelen aanvraag pagina: trampolineland.nl/onderdelen 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 78

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3