• Gratis verzending vanaf 49 euro
 • Bezorging waar en wanneer je wilt
 • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Waarom een Ground level trampoline kopen; Helemaal gelijk met het maaiveld ingegraven.

De Ground level trampolines zijn de nieuwste trend in trampolinewereld. Steeds meer merken komen met een ground level trampoline die volledig gelijk met het maaiveld wordt ingegraven. De vraag is groot omdat deze helemaal gelijk met de grond staan. Dit is natuurlijk extra mooi omdat ze daardoor meer uit het zicht worden getrokken. Ook kan er eventueel voor worden gekozen om er een plaat overheen te plaatsen zodat de tuin ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Verder is het voordeel dat de springers lager bij de grond beginnen en hierdoor dus minder snel boven de schutting uit komen. Daardoor zijn uw buren ook blij met deze platte ingraaf trampoline. Misschien nog wel belangrijker is dat de vlakke inbouw trampoline extra veilig is. Hij staat extra laag en daardoor is het op- en afstappen nog gemakkelijker en daardoor veiliger. De springer begint al lager dus bij een eventuele val van de ground level trampoline is dit van aanzienlijk lagere hoogte waardoor de kans op blessures wordt verkleind.

Toch ook wel nadelen bij de ground level trampolines

Omdat de ground level trampoline gelijk met het maaiveld geplaatst wordt, is het plaatsen wel iets lastiger. De kuil moet dieper en ook wordt de kuil groter. Hierdoor kunnen de kosten om het te laten plaatsen ook iets verder oplopen. Doet u het zelf? Houdt dan ook rekening met het extra graafwerk. Omdat het gelijkvloers plaatsen van de Ground level trampoline de nieuwste ontwikkeling is zit hier nog wel een iets hoger kostenplaatje aan dan een standaard inbouw trampoline. Verder is het grasmaaien iets lastiger; Pas hierbij extra op voor het randkussen. Ook zullen kinderen er misschien sneller met iets anders op gaan, zoals een fiets en bestaat de kans dat hij sneller beschadigd of vies wordt. Het zijn dus kleine nadelen, daar tegenover staan vele voordelen.

Welke vlakke inbouw trampolines zijn er?

De ground level trampolines zijn er in meerdere maten, vormen, kwaliteiten en kleuren zodat er voor iedereen wel een geschikt model te vinden is. Zo kunnen wij rechthoekige of ronde modellen leveren. Rond springt doorgaans lekkerder maar rechthoek is gemakkelijker te plaatsen. Wij raden aan zo groot mogelijk te kiezen maar wel de vrije ruimte van 1 tot 2 meter vrij te houden om de platte trampoline heen. Tevens zijn er verschillende kwaliteiten beschikbaar. Zo kunnen wij middenklasse of topklasse ground level trampolines aanbieden. De kwaliteit wordt bepaald, door de lengte en het aantal veren. De afwerking en dikte van het randkussen is ook een bepalende factor. Ten slotte kunt u etten op het type frame en de afwerking hiervan. Hoe hoger de kwaliteit hoe duurzamer, comfortabeler en mooier de vlakke inbouw trampoline is afgewerkt. Komt u er zelf toch niet uit dan kunt u ook onze kieswijzer raadplegen.  

Ground level voorbeeld

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 139

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 139

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5