Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 499,- - € 4.999,-
Van Aan
€ 4.999,-
€ 499,-
Tot 6 jaar 98
6 tot 10 jaar 214
10 jaar en ouder 213
Sport trampoline vanaf 14 jaar 178
Volwassenen 152
Toon meer Toon minder
160 kg
150 kg
130 kg
120 kg
110 kg
100 kg
80 kg
70 kg
50 kg
140 kg
125 kg
135 kg
4 tot 6 jaar 6
8 jaar en langer 101
10 jaar en langer 139
Klein 31
Middel 89
Groot 126
Ja, compleet net 68
Ja, half net 33
Nee, wel mogelijk 102
Nee, niet mogelijk 43
Toon meer Toon minder
Akrobat 119
Avyna 60
Berg 43
Etan 18
Salta 6
Toon meer Toon minder
Ja 234
Nee 12
Ja, afhalen nu mogelijk 59
6 6
7 46
8 49
9 137
10 8
Toon meer Toon minder
Flatlevel, gelijk met maaiveld 246
Rond 98
Rechthoekig 144
Vierkant 4

246 producten

246 producten

Groundlevel trampolines

De groundlevel trampoline; gelijk met het maaiveld

De mooiste en strakste afwerking van elke trampoline. Deze staat gelijk ingegraven met grond of maaiveld en is daarom extra veilig en staat mooi in iedere tuin. Vrije keuze voor een veiligheidsnet maar blijft wel veilig doordat hij zo laag bij de grond staat. Houdt altijd voldoende ruimte om de trampoline vrij, zonder net ca 1 meter, met net ca 50cm. Door de speciale grof geweven springmat springen deze goed. Door de bekisting die standaard bij deze modellen wordt geleverd is hij eenvoudig te plaatsen.

246 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Salta Royal Baseground trampoline 251cm
  Salta Royal Baseground trampoline 251cm
  € 499,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 2. Salta Royal Baseground trampoline 305cm
  Salta Royal Baseground trampoline 305cm
  € 599,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 3. Salta Royal Baseground trampoline 366cm
  Salta Royal Baseground trampoline 366cm
  € 699,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 4. Akrobat Orbit flat to the ground trampoline 305cm Antraciet
  Akrobat Orbit Flat to the ground Trampoline 305cm Antraciet
  € 774,-
  Voorraad: 1 op voorraad
  Duurzaamheid: 8 jaar en langer
Geen producten meer gevonden

Waarom een Groundlevel trampoline kopen; Helemaal gelijk met het maaiveld ingegraven.

De Groundlevel trampolines zijn de nieuwste trend in trampolinewereld. Steeds meer merken komen met een groundlevel trampoline die volledig gelijk met het maaiveld wordt ingegraven. De vraag is groot omdat deze helemaal gelijk met de grond staan. Dit is natuurlijk extra mooi omdat ze daardoor meer uit het zicht worden getrokken. Ook kan er eventueel voor worden gekozen om er een plaat overheen te plaatsen zodat de tuin ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Verder is het voordeel dat de springers bij een flatlevel trampolines lager bij de grond beginnen en hierdoor dus minder snel boven de schutting uit komen. Daardoor zijn uw buren ook blij met deze platte ingraaf trampoline. Misschien nog wel belangrijker is dat de vlakke inbouw trampoline extra veilig is. Hij staat extra laag en daardoor is het op- en afstappen nog gemakkelijker en daardoor veiliger. De springer begint al lager dus bij een eventuele val van de groundlevel trampoline is dit van aanzienlijk lagere hoogte waardoor de kans op blessures wordt verkleind.

Toch ook wel nadelen bij de groundlevel trampolines

Omdat de groundlevel trampoline gelijk met het maaiveld geplaatst wordt, is het plaatsen wel iets lastiger. De kuil moet dieper en ook wordt de kuil groter. Hierdoor kunnen de kosten om het te laten plaatsen ook iets verder oplopen. Doet u het zelf? Houdt dan ook rekening met het extra graafwerk. Omdat het gelijkvloers plaatsen van de Groundlevel trampoline de nieuwste ontwikkeling is zit hier nog wel een iets hoger kostenplaatje aan dan een standaard inbouw trampoline. Verder is het grasmaaien iets lastiger; Pas hierbij extra op voor het randkussen. Ook zullen kinderen er misschien sneller met iets anders op gaan, zoals een fiets en bestaat de kans dat hij sneller beschadigd of vies wordt. Het zijn dus kleine nadelen, daar tegenover staan vele voordelen.

Welke vlakke inbouw trampolines zijn er?

De groundlevel trampolines zijn er in meerdere maten, vormen, kwaliteiten en kleuren zodat er voor iedereen wel een geschikt model te vinden is. Zo kunnen wij rechthoekige of ronde modellen leveren. Rond springt doorgaans lekkerder maar rechthoek is gemakkelijker te plaatsen. Wij raden aan zo groot mogelijk te kiezen maar wel de vrije ruimte van 1 tot 2 meter vrij te houden om de platte trampoline heen. Tevens zijn er verschillende kwaliteiten beschikbaar. Zo kunnen wij middenklasse of topklasse ground level trampolines aanbieden. De kwaliteit wordt bepaald, door de lengte en het aantal veren. De afwerking en dikte van het randkussen is ook een bepalende factor. Ten slotte kunt u etten op het type frame en de afwerking hiervan. Hoe hoger de kwaliteit hoe duurzamer, comfortabeler en mooier de vlakke inbouw trampoline is afgewerkt. Komt u er zelf toch niet uit dan kunt u ook onze kieswijzer raadplegen.  

Ground level voorbeeld