Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 5,- - € 899,-
Van Aan
€ 899,-
€ 5,-
Tot 6 jaar 9
6 tot 10 jaar 1
10 jaar en ouder 1
Sport trampoline vanaf 14 jaar 27
Volwassenen 27
Toon meer Toon minder
150 kg
130 kg
120 kg
110 kg
100 kg
80 kg
70 kg
50 kg
35 kg
125 kg
135 kg
25 kg
90 kg
2 tot 4 jaar 17
4 tot 6 jaar 12
6 tot 8 jaar 9
Klein 33
Zakelijk 1
Ja, compleet net 9
Nee, niet mogelijk 28
Akrobat 1
Avyna 8
Berg 1
Salta 9
Trimilin 8
Funty 1
Toon meer Toon minder
Ja 37
Nee 1
Ja, afhalen nu mogelijk 9
1 1
4 7
5 11
6 2
7 4
8 12
9 2
Toon meer Toon minder
Opbouw, standaard op poten 35
Inground, iets boven maaiveld 2
Rond 26
Rechthoekig 5

39 producten

39 producten

Mini trampolines

Ruime keuze fitness trampolines

Wij bieden een ruim assortiment fitness trampolines met veren of elastieken. Elastieken zijn over het algemeen soepeler en worden daarom als prettiger ervaren. De stalen veren zorgen voor een wat stuggere sprong en zijn daarom bij uitstek geschikt voor snelle fitness bewegingen. Een beugel is een optie die zorgt voor extra balans tijdens het springen of oefenen.

39 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. Jump Up Fitness DVD pakket Booming
  Booming Fitness Jump Up DVD pakket
  € 19,99 € 5,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 2. Trampolineland fitness trampoline 96cm Zwart
  Trampolineland fitness trampoline 96cm Zwart
  € 59,- € 49,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 3. Trampolineland fitness trampoline 96cm Blauw
  Trampolineland fitness trampoline 96cm Blauw
  € 59,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 4. Trampolineland fitness trampoline 96cm Roze
  Trampolineland fitness trampoline 96cm Roze
  € 69,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 5. Onze keuze
  Trampolineland Deluxe Jump up trampoline 96 cm met beugel
  Trampolineland Deluxe trampoline met T-beugel 96cm Blauw
  € 99,- € 89,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 6. Salta Junior trampoline 140cm Zwart
  Salta Junior trampoline 140cm Zwart
  € 119,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
 7. Salta Junior trampoline 140cm Roze
  Salta Junior trampoline 140cm Roze
  € 119,-
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 2 tot 4 jaar
Geen producten meer gevonden

Fitness trampoline kopen; de nieuwste trend!

De laatste jaren is er een nieuwe hype op het gebied van bewegen; de Fitness trampoline voor jong en oud. Dat is niet voor niets. Springen en oefenen op een fitness trampoline zorgt voor een hoge trainingsintensiteit zonder spieren en gewrichten te veel te belasten. Het kan heel veel verschillende doeleinden worden ingezet. Zo kan het worden gebruikt om blijvend gewichtsverlies te genereren door de snelle vetverbranding en de bevordering van stofwisseling. Daarnaast kan er met de juiste oefeningen ook stabiliteit, coördinatie en spierkracht van de beenspieren, buikspieren en rugspieren mee getraind worden. Cellulitis problemen kunnen zelfs verminderd worden door een verbeterde bloedsomloop. De conditie kan er mee getraind worden en het kan bovendien zuiverend werken op de lymfeklieren. Door de zachte landing door de veren of elastieken is het tevens weinig belastend voor de spieren waardoor de kans op blessures erg klein is. Hierdoor is trampoline springen niet alleen heel erg leuk maar is het ook een zeer veilige en effectieve workout.


Door wie wordt een fitness trampoline gebruikt?

Doordat het een klein product is kan de fitness trampoline bijna overal en door iedereen worden gebruikt. U kunt ervoor kiezen om thuis aan de slag te gaan zodat u, als het u uitkomt, even kunt trainen. Extra leuk hierbij is het om voor de televisie te doen met leuke en verrassende work-out oefeningen. Hier hebben wij ook speciale tranings dvd’s voor beschikbaar. Doordat de fitness trampoline een bewezen effectiviteit biedt, zien we ze steeds vaker in bijvoorbeeld revalidatie centra, sportscholen en fysiotherapie praktijken.


De verschillende mogelijkheden

Wij hebben diverse modellen voor u geselecteerd. Zo hebben wij fitness trampolines met veren of met elastieken. De ene persoon geeft de voorkeur aan veren, de andere aan elastieken. De fitness trampolines met elastieken zijn soepeler en hierdoor beter voor het lichaam doordat de klappen beter worden opgevangen. De stalen veren zijn uitermate geschikt voor snelle fitness oefeningen omdat ze stijf en strak gespannen zijn. Daarnaast bieden wij de keuze met en zonder beugel. Een beugel wordt gebruikt wanneer u extra zekerheid wilt tijdens het trainen. Door een beugel kan de training ook worden uitgebreid omdat er weer andere oefeningen mogelijk zijn. Er zijn ook verschillende kwaliteiten fitness trampolines beschikbaar. Het verschil zit hem dan in het randkussen, de dikte van de veren of elastieken en de mate van galvanisatie van het frame en de veren. Dit bepaalt of een product binnen of buiten geplaatst kan worden. Er zijn zelfs professionele fitness trampolines beschikbaar die het beste geschikt zijn om in bijvoorbeeld fitness centra, revalidatie centra of fysiotherapie praktijken te plaatsen. De verschillende maten die beschikbaar zijn zorgen ervoor dat er zelfs één in de kleinste ruimtes neergezet kan worden. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze fitness trampolines, kies de gewenste afmeting en vergelijk ze in verschillende kwaliteiten en opties.