Ruime keuze fitness trampolines

Wij bieden een ruim assortiment fitness trampolines met veren of elastieken. Elastieken zijn over het algemeen soepeler en worden daarom als prettiger ervaren. De stalen veren zorgen voor een wat stuggere sprong en zijn daarom bij uitstek geschikt voor snelle fitness bewegingen. Een beugel is een optie die zorgt voor extra balans tijdens het springen of oefenen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 60

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Fitness trampoline kopen; de nieuwste trend!

De laatste jaren is er een nieuwe hype op het gebied van bewegen; de Fitness trampoline voor jong en oud. Dat is niet voor niets. Springen en oefenen op een fitness trampoline zorgt voor een hoge trainingsintensiteit zonder spieren en gewrichten te veel te belasten. Het kan heel veel verschillende doeleinden worden ingezet. Zo kan het worden gebruikt om blijvend gewichtsverlies te genereren door de snelle vetverbranding en de bevordering van stofwisseling. Daarnaast kan er met de juiste oefeningen ook stabiliteit, coördinatie en spierkracht van de beenspieren, buikspieren en rugspieren mee getraind worden. Cellulitis problemen kunnen zelfs verminderd worden door een verbeterde bloedsomloop. De conditie kan er mee getraind worden en het kan bovendien zuiverend werken op de lymfeklieren. Door de zachte landing door de veren of elastieken is het tevens weinig belastend voor de spieren waardoor de kans op blessures erg klein is. Hierdoor is trampoline springen niet alleen heel erg leuk maar is het ook een zeer veilige en effectieve workout.


Door wie wordt een fitness trampoline gebruikt?

Doordat het een klein product is kan de fitness trampoline bijna overal en door iedereen worden gebruikt. U kunt ervoor kiezen om thuis aan de slag te gaan zodat u, als het u uitkomt, even kunt trainen. Extra leuk hierbij is het om voor de televisie te doen met leuke en verrassende work-out oefeningen. Hier hebben wij ook speciale tranings dvd’s voor beschikbaar. Doordat de fitness trampoline een bewezen effectiviteit biedt, zien we ze steeds vaker in bijvoorbeeld revalidatie centra, sportscholen en fysiotherapie praktijken.


De verschillende mogelijkheden

Wij hebben diverse modellen voor u geselecteerd. Zo hebben wij fitness trampolines met veren of met elastieken. De ene persoon geeft de voorkeur aan veren, de andere aan elastieken. De fitness trampolines met elastieken zijn soepeler en hierdoor beter voor het lichaam doordat de klappen beter worden opgevangen. De stalen veren zijn uitermate geschikt voor snelle fitness oefeningen omdat ze stijf en strak gespannen zijn. Daarnaast bieden wij de keuze met en zonder beugel. Een beugel wordt gebruikt wanneer u extra zekerheid wilt tijdens het trainen. Door een beugel kan de training ook worden uitgebreid omdat er weer andere oefeningen mogelijk zijn. Er zijn ook verschillende kwaliteiten fitness trampolines beschikbaar. Het verschil zit hem dan in het randkussen, de dikte van de veren of elastieken en de mate van galvanisatie van het frame en de veren. Dit bepaalt of een product binnen of buiten geplaatst kan worden. Er zijn zelfs professionele fitness trampolines beschikbaar die het beste geschikt zijn om in bijvoorbeeld fitness centra, revalidatie centra of fysiotherapie praktijken te plaatsen. De verschillende maten die beschikbaar zijn zorgen ervoor dat er zelfs één in de kleinste ruimtes neergezet kan worden. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze fitness trampolines, kies de gewenste afmeting en vergelijk ze in verschillende kwaliteiten en opties.