Akrobat trampolines: de beste trampoline binnen ons assortiment

Akrobat trampolines zijn van zeer hoge kwaliteit en vallen daarmee binnen de topklasse. De Akrobat Orbit trampolines zijn kwalitatief hoogstaande producten maar hebben niet de keuring om professioneel in te mogen zetten. Daarnaast heeft de Akrobat een unieke trampoline de Primus Premium. Deze is volledig gelijk met het maaiveld ingegraven en heeft de nieuwste springmat en de beste veren, waardoor deze flat tot de ground trampolines ook echt fantastisch springen. Door de hoge kwaliteit zijn deze trampolines tevens geschikt voor professionele inzet en voldoen ze aan de EN1176. Deze bovenstaande modellen hebben zelfs de mogelijkheid om te bestellen met een heel of half veiligheidsnet. De absolute topper binnen het assortiment zijn de Akrobat Gallus trampolines. Deze hebben de zwaarste afwerking en kunnen overal worden ingezet. De kooi die erom heen zit, is praktisch onverwoestbaar. Het randkussen is super sterk en veilig en door de afwerking zal er nooit een kind verstrikt raken onder de trampoline. Deze Gallus is er ook in een iets simpelere en voordeligere uitvoering. Dit is de Akrobat Stormer. De onderdelen zijn nog steeds uitermate stevig maar de afwerking is iets minder als bij de Gallus.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waar komt de Akrobat trampoline vandaan?

De oorsprong van de Akrobat trampolines ligt bij Elphymed. Elphymed heeft begin jaren 90 een van de eerste rechthoekige tuintrampolines op de markt gebracht en is van daaruit steeds verder gaan ontwikkelen. Zo waren zij op veel gebieden voorlopers. Zij hebben onder andere als een van de eerste leveranciers trampolines geïntroduceerd die halfhoog waren. Dit was de voorloper op de huidige inground trampolines. Ook hadden zij de eerste tuintrampolines die tevens geschikt waren voor openbaar gebruik. Na een flinke tijd niet meer aan de weg te hebben getimmerd, is Elphymed terug van weggeweest. In 2016 kwamen zij met de vernieuwde lijn 12Springs. Dit is volledig eigen productie. In 2017 is de lijn Akrobat trampolines geïntroduceerd. Sinds 2018 hebben wij de akrobat trampolines in ons assortiment opgenomen. Vanaf oktober 2019 is Elphymed verder gegaan onder de naam 12Springs.


Nu de juiste keuze maken

Bent u overtuigd van de kwaliteit van de Akrobat trampolines? Dan kunt u de keuze maken uit opbouw trampolines, inbouw trampolines of flatground trampolines. De opbouw trampolines worden standaard met veiligheidsnet geleverd. De inground en flatground trampolines hebben de mogelijk om zonder, met of zelfs met een half net geleverd te worden. Uit ons Akrobat assortiment kunt u geen verkeerde keuze maken. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contact formulier. Onze specialisten staan graag voor u klaar. Raadpleeg de Akrobat catalogus voor een totaaloverzicht van de beschikbare trampolines.