• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Akrobat trampolines. Ruim assortiment en diverse mogelijkheden!

Akrobat trampolines zijn er in verschillende kwaliteit lijnen. Alle Akrobat trampolines zijn van hoge kwaliteit en vallen in onze topklasse.  Wel zit hier een wezenlijk verschil in. Zo hebben wij als eerste de Akrobat Grasshopper en Akrobat Orbit lijn. Dit zijn kwalitatief hoogstaande producten maar hebben niet de keuring om professioneel in te mogen zetten. Daarnaast heeft de Akrobat een unieke trampoline de Primus Premium. Deze is volledig gelijk met het maaiveld ingegraven en heeft de nieuwste springmat en de beste veren, waardoor deze flat tot he ground trampolines ook echt fantastisch springen. Door de hoge kwaliteit zijn deze trampolines tevens geschikt voor professionele inzet en voldoet aan EN1176. Deze bovenstaande modellen hebben zelfs de mogelijkheid ok te bestellen met een heel of een half veiligheidsnet. De absolute topper binnen het assortiment zijn de Akrobat Gallus trampolines. Deze hebben de zwaarste afwerking en kunnen overal worden ingezet. De kooi die erom heen zit en praktisch onverwoestbaar. Het randkussen is super sterk en veilig en door de afwerking zal er nooit een kind verstrikt raken onder de trampoline. Deze Gallus is er ook in een iets simpelere en voordeligere uitvoering. Dit is de Akrobat Stormer. De onderdelen zijn nog steeds uitermate stevig maar de afwerking is iets minder als bij de Gallus.

Waar komt de Akrobat trampoline vandaan?

De oorsprong van de Akrobat trampolines ligt bij Elphymed. Elphymed heeft begin jaren 90 een van de eerste rechthoekige tuintrampolines op de markt gebracht en is van daaruit steeds verder gaan ontwikkelen. Zo waren zij op veel gebieden door voorlopers. Zij hebben onder andere als een van de eerste leveranciers trampolines geïntroduceerd die halfhoog waren. Dit was de voorloper op de huidige inground trampolines. Ook hadden zij de eerste tuintrampolines die tevens geschikt waren voor openbaar gebruik. Na een flinke tijd niet meer aan de weg te hebben getimmerd is Elphymed terug van weggeweest. In 2016 kwamen zij met de vernieuwde lijn 12Springs. Dit is volledig eigen productie. In 2017 is de lijn Akrobat trampolines geïntroduceerd. Sinds 2018 hebben wij de akrobat trampolines in ons assortiment opgenomen. en vanaf oktober 2019 gaat Elphymed verder onder de naam 12Springs.

  Nu de juiste keuze maken.

Bent u overtuigd van de kwaliteit van de Akrobat trampolines dan kunt u de keuze maken uit opbouw trampolines, inbouw trampolines of flat tot he ground trampolines. De opbouw trampolines worden allemaal standaard met veiligheidsnet geleverd. De inground en de flatground trampolines hebben de mogelijk om zonder net, met net of zelf een half net te worden geleverd. Hierboven kunt u een keuze maken uit de juiste type of bekijk hieronder alle mogelijkheden op een rij. Uit ons Akrobat assortiment kunt u geen verkeerde keuze maken. Komt u er toch niet uit dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contact formulier. Onze specialisten staan graag voor u klaar.  

Akrobat catalogus downloaden <===

Zoekt u een model dat wij niet online hebben staan Klik dan hier voor het aanvragen van een offerte.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 107

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 107

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4