Akrobat trampolines: de beste trampoline binnen ons assortiment

Akrobat trampolines zijn van zeer hoge kwaliteit en vallen daarmee binnen de topklasse. De Akrobat trampolines zijn kwalitatief hoogstaande producten, waarbij de serie Primus Premium officieel gekeurd is om professioneel in te zetten. Door de hoge kwaliteit zijn alle trampolines geschikt voor professionele inzet en voldoen ze aan de EN1176. Daarnaast zijn de Orbit en Primus varianten met een heel of half veiligheidsnet te bestellen. De absolute topper binnen het assortiment zijn de Akrobat Gallus trampolines. Deze trampolines hebben de zwaarste afwerking en kunnen overal worden ingezet. De kooi die erom heen zit, is praktisch onverwoestbaar. Het randkussen is super sterk en veilig. De Gallus is ook in een iets simpelere en voordeligere uitvoering. Dit is de Akrobat Primus. De onderdelen zijn nog steeds uitermate stevig maar de afwerking is iets minder als bij de Gallus.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 172

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 172

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waar komt de Akrobat trampoline vandaan?

De oorsprong van de Akrobat trampolines ligt bij Elphymed. Elphymed heeft begin jaren 90 een van de eerste rechthoekige tuintrampolines op de markt gebracht en is van daaruit steeds verder gaan ontwikkelen. Zo waren zij op veel gebieden voorlopers. Zij hebben onder andere als een van de eerste leveranciers trampolines geïntroduceerd die halfhoog waren. Dit was de voorloper op de huidige inground trampolines. Ook hadden zij de eerste tuintrampolines die tevens geschikt waren voor openbaar gebruik. Na een flinke tijd niet meer aan de weg te hebben getimmerd, is Elphymed terug van weggeweest. In 2016 kwamen zij met de vernieuwde lijn 12Springs. Dit is volledig eigen productie. In 2017 is de lijn Akrobat trampolines geïntroduceerd. Sinds 2018 hebben wij de akrobat trampolines in ons assortiment opgenomen. Vanaf oktober 2019 is Elphymed verder gegaan onder de naam 12Springs.


Nu de juiste keuze maken

Bent u overtuigd van de kwaliteit van de Akrobat trampolines? Dan kunt u de keuze maken uit opbouw trampolines, inbouw trampolines of flatground trampolines. De opbouw trampolines worden standaard met veiligheidsnet geleverd. De inground en flatground trampolines hebben de mogelijk om zonder, met of zelfs met een half net geleverd te worden. Uit ons Akrobat assortiment kunt u geen verkeerde keuze maken. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via het contact formulier. Onze specialisten staan graag voor u klaar. Raadpleeg de Akrobat catalogus voor een totaaloverzicht van de beschikbare trampolines.