'

Berg The sky is yours

Waarom een Berg trampoline kopen?

Berg Toys is als sinds 1985 actief in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelgoed. Hun producten staan garant voor jarenlang speelplezier doordat hun eigen team van ontwerpers constant werkt aan vernieuwing en verbetering van hun producten op gebied van techniek, veiligheid, kwaliteit en gebruiksgemak. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij centraal. De Berg trampolines worden allemaal in Nederland ontworpen en worden gekeurd volgens internationale normen en wetgeving.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 236

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 236

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Soorten en maten Berg trampolines

Berg Toys is met hun jaren lange ervaring is een begrip in de trampolinewereld. Zij bieden een ruim aanbod van verschillende modellen en uitvoeringen. De Berg trampoline staat garant voor een uitstekend springcomfort, optimale veiligheid en duurzaamheid. Er zijn 4 verschillende kwaliteitsklasse binnen de Berg trampolines. Het instapmodel is de Berg Talent. Deze krijgt van ons vier sterren. Het is een degelijk budget model en te verkrijgen in de meest gangbare maten. De volgende modellen zijn alleen beschikbaar in de maten 270 cm, 330 cm 380 cm en 430 cm of een ronde of rechthoekige vorm. De middenklasser is de Berg Favorit. Deze is op alle fronten steviger en duurzamer afgewerkt als de Talent. Hierdoor is hij duurzamer en springt hij soepeler. De topklasse is de Berg Champion. Deze heeft een steviger en dikker randkussen, heeft het unieke twinspring veren systeem en een prachtig zwart gepoedercoat en dik frame. De Berg Elite is de absolute topper door de extra zware materialen en lange garantie termijnen. Hij is zelfs gekeurd voor professioneel gebruikt in bijvoorbeeld instellingen of campings. Kies hierboven voor uw gewenste type en kies daarna de maat.

Berg inground of opbouw, met net of zonder

Alle Berg trampolines zijn ook als speciale inground variant verkrijgbaar. De speciale inbouw modellen maken het ingraven van een trampoline veel gemakkelijker. Er is dan minder graafwerk en is toch uitermate veilig. Voor zowel alle inbouw als opbouw modellen is een passend net beschikbaar. Een net zorgt ervoor dat niemand van de trampoline af kan vallen. Er zijn tevens verschillende kwaliteiten veiligheidsnetten te krijgen.

The Sky is Yours!