Waarom een trampoline rand kopen?

Bij aanschaf van een nieuwe trampoline krijgt u de beschermrand er altijd bij geleverd. Is deze bij u versleten en willen de kinderen nog steeds springen? Wacht dan niet langer! Een goede trampoline rand is essentieel voor de veiligheid tijdens het springen en het op en af klimmen. Doordat de veren beschermt worden kan niemand met hun voeten of andere lichaamsdalen tussen de veren terecht komen. Daarnaast wordt de harde stalen toprail met een randkussen overdekt. Hierdoor wordt de kans op blessures verkleind en het speelplezier vergroot.
Door een goede trampolinerand te plaatsen worden ook de veren en de stiksels extra beschermt tegen weersinvloeden van buitenaf. Hierdoor zullen deze onderdelen minder snel slijten en zal er langer plezier worden beleeft aan de trampoline.
Ten slotte staat het natuurlijk ook veel mooier en strakker in de tuin wanneer er een mooie beschermrand op de trampoline is geplaatst.

Stap voor stap de juiste maat trampoline rand.

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment is diverse maten, vormen, kwaliteiten en kleuren. Om te bepalen welke trampoline rand voor u geschikt is zult u eerst de vorm moeten bepalen. Er zijn ronde, rechthoekige en ovale modellen.
Vervolgens bekijkt u of de trampoline is ingegraven of niet. Wij hebben speciale inground randkussens. Deze hebben een extra lange flap van ca 20 cm die de kier netjes afdicht tussen het topframe en de grond waarbij gelet is op de ontluchting. Dit is extra veilig omdat er niets tussen kan komen. Voor gewone trampolines kunt u het beste kiezen voor een standaard model.
De maat van een trampoline rand wordt bepaald door de trampoline te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. Om te bepalen welke voor uw trampoline geschikt is, is het daarnaast van belang dat u let op de breedte. De veren moeten volledig bedekt zijn en de springmat dient een klein stukje bedekt te zijn. Meet hierbij van buitenkant frame tot de plaats waar de stiksels eindigen op de mat. Dan hebt u de meest veilige bedekking. Hebt u een veiligheidsnet op uw trampoline die aan de binnenkant van het randkussen bevestigd wordt, neem dan slecht 1 a 2 cm overlapping van de springmat. 

De verschillende kwaliteiten.

Wanneer u er uit bent welke maat u nodig heeft kunt u gaan kijken naar de kwaliteit die bij u past. Door ons ruime aanbod hebben wij voor iedereen een passende trampoline rand. Er zit veel verschil in alle modellen. Zo kunt u letten op de dikte. Hoe dikker de vulling hoe beter en dus veiliger de veren en het frame worden bedekt. Het materiaal van het zeil, de dikte hiervan en de afwerking van de stiksels bepalen over het algemeen de levensduur van een trampoline rand. Dit is vaak ook terug te vinden in de garantie termijn die de leverancier eraan geven. Wanneer u kiest voor een inground rand kunt u letten op het materiaal en de afwerking van de overhangende flap.
Wanneer u toch nog vragen heeft over het kiezen, kunt u onze Trampoline rand kieswijzer raadplegen. 

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 212

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. losse rand voor fitness trampoline, rand 96 cm blauw
 2. Game on Sport trampoline rand 180 cm Blauw
 3. Game on Sport trampoline rand 180 cm Groen
 4. Salta trampoline rand Groen 183 cm
 5. Salta trampoline rand Zwart 183 cm
 6. Salta trampoline rand Roze 183 cm
 7. Avyna Pro-Line 36 trampoline rand 93 cm groen
 8. Salta trampoline rand rechthoekig 153x214 Groen
 9. Salta trampoline rand rechthoekig 153x214 Zwart
 10. Salta trampoline rand rechthoekig 153x214 Roze
 11. Game on Sport trampoline rand 244 cm Blauw
 12. Hi-Flyer 55 trampoline rand 140 cm
 13. Etan Basic trampoline rand 244 cm
 14. Etan Basic trampoline rand 305 cm
 15. Salta trampoline rand Grijs-Bruin 213 cm
 16. Salta trampoline rand Groen 213 cm
 17. Salta trampoline rand Zwart 213 cm
 18. Salta trampoline rand Roze 213 cm
 19. Game on Sport trampoline rand 244 cm Groen
 20. Game on Sport 8 trampoline rand 244 cm Grijs
 21. Salta trampoline rand Zwart 244 cm
 22. Game on Sport Basic trampoline rand 305 cm Grijs
 23. Game on Sport trampoline rand 305 cm Groen
 24. Game on Sport trampoline rand 305 cm blauw
 25. Salta trampoline rand Roze 244 cm

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 212

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5