• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Uitleg sterrenklasse:

De producten die wij verkopen kunnen we onderverdelen in verschillende prijs-kwaliteit klassen.
We hebben ze ingedeeld in 1 tot 10 sterren. Om veiligheidsoverwegingen hebben wij gekozen om alleen producten aan te bieden met een minimale classificering van 4 sterren of meer. Hierbij biedt de hoogste notering, 10 sterren, de hoogste kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en het meeste speelplezier.

Over het algemeen geldt hoe hoger de kwaliteitsklasse hoe dikker het randkussen, hoe zwaarder het frame, hoe beter de springkwaliteit door onder andere de lengte en het aantal veren en het soort springmat. Deze onderdelen zorgen ook voor de veiligheid en duurzaamheid van het product.

10-* * * * * * * * * *
Professionele producten: 

Onze beste trampolines die garant staan voor de beste sprong, hoogste duurzaamheid en veiligheid. Deze modellen zijn geschikt voor professioneel en openbaar gebruik en/of wedstrijden. Ze hebben een zeer dik randkussen, zwaar afgewerkt frame en uiterst soepele veren. Verwachte levensduur 10+ jaren.

9- * * * * * * * * * 
Professionele producten:

Deze categorie heeft een zeer soepele en fijne sprong waar iedereen heerlijk en veilig op kan springen. Het randkussen is iets minder dik gevuld. Deze kunnen ook eventueel met logboek worden geleverd waardoor ze in openbare plaatsen veilig neergezet kunnen worden. Verwachte levensduur 10+ jaren.

8-* * * * * * * *  
Semiprofessionele producten:

Top kwaliteit voor thuis. Hoge kwaliteit en veiligheid maar niet de juiste keuring voor openbare plaatsen. Toch een zeer soepele sprong en uiterst veilige afwerking geschikt voor zeer intensief thuisgebruik. Verwachte levensduur 8+ jaren.

7- * * * * * * * 
Beginnende Topkwaliteit

Zeer hoge kwaliteit voor thuis met een dik randkussen, stevig frame en veren van zeer duurzame kwaliteit. Geschikt voor intensief thuisgebruik. Verwachte levensduur 8+ jaren.   

6-* * * * * * 
Hoge kwaliteit voor thuis:

Onze middenklasse in het hoogste segment. Met een goed en veilig randkussen een stevig frame en een fijne sprong. Meestal wel iets stugger dan de hogere kwaliteit. Deze is geschikt voor matig intensief gebruik. De materialen zijn iets minder duurzaam afgewerkt.  Verwachte levensduur 4 tot 6 jaar.

5- * * * * * 
De betere kwaliteit voor thuis:
 

Voldoende kwaliteit voor de normale omstandigheden en matig intensief gebruik. Deze trampolines hebben meestal kortere en stuggere veren waardoor hij wat stugger springt dan de hogere kwaliteitsklasse trampolines. Ook is het randkussen minder dik gevuld en zijn de materialen minder duurzaam afgewerkt. We verwachten daarom een levensduur van ongeveer 4 tot 6 jaar.  

4- * * * *  
Goede kwaliteit voor thuis: 

Deze kwaliteit is het minimale wat wij onze klanten willen bieden. Er zit een prima randkussen op die de kortere veren veilig afdekt. Er wordt een wat stugge sprong ervaren maar ze zijn wel uiterst veilig. Prima kwaliteit voor een scherpe prijs met een verwachte levensduur van 2 tot 4 jaar.

3- * * * 
Kwaliteit voor thuis: 

Laaggeprijsde producten van middel kwaliteit die de veiligheid niet voldoende waarborgt. Daarom verkopen wij deze modellen niet. Deze modellen hebben een verwachte levensduur van 2 tot 4 jaar.

2- * * 
instap model voor thuis: 

Laaggeprijsde producten van minimale kwaliteit en veiligheid die wij niet aan onze klanten willen aanbieden. De verwachte levensduur bij deze basismodellen is 1 a 2 jaar.

1- * 
Laag-budget model voor thuis: 

Voor degene die eigenlijk geen budget hebben en van plan zijn de trampoline niet vaak te gebruiken. De veiligheid en duurzaamheid is erg laag.  Deze modellen hebben een verwachte levensduur van 1 a 2 jaar.

Meer hulp nodig?

Voor meer informatie of advies over onze verschillende modellen raden wij u aan om onze kieswijzer te raadplegen. Hierin vindt u meer informatie betreffende de verschillende kwaliteiten. Ook kunt u onze kieshulp stappenplan raadplegen om verder te komen in uw beslissing

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers via onze chat, whatsapp 0630198546, telefoon 085-201-5865 of email info@trampolineland.nl. Zij staan graag voor u klaar om u te begeleiden in het maken van de juiste keuze die bij uw wensen en budget past.