'

Professionele trampoline kopen

Bent u op zoek naar een professionele trampoline die u zakelijk kan inzetten op openbare terreinen zoals scholen, campings en kinderopvang geplaatst mogen worden? Zoek dan niet verder. Wij hebben hier de beste trampolines in diverse maten en vormen zodat u altijd iets passends vindt. Er zijn diverse merken en modellen die aan de hoge kwaliteits eisen voldoen. De Berg EliteAkrobat primusAkrobat Gallus en Avyna Pro-Line trampolines vallen binnen de categorie professionele trampolines en hebben de EN-1176 keuring. Dit houdt in dat ze getest en goedgekeurd zijn om op openbare plaatsten gebruikt te worden. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 148

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 148

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De professionele trampoline is van de hoogste kwaliteit

De professionele trampolines zijn van absolute topkwaliteit en staan garant voor jaren lang springplezier, zelfs wanneer deze openbaar worden gebruikt. Ze hebben dikke en brede randkussens voor optimale veiligheid. Daarnaast zijn de veren van de professionele trampolines heel soepel en hebben ze dus een heerlijk springcomfort. Het frame is van dik staal met een grote diameter en dubbel thermisch gegalvaniseerd waardoor het haast onverwoestbaar is. Door de hoge kwaliteit en fijne springcomfort kunnen deze professionele trampolines ook op turnverenigingen gebruikt worden. Op aanvraag kunnen wij zelfs nog zwaardere professionele trampolines van Eurotramp leveren. Dit zijn modellen die gebruikt kunnen worden bij het Olympisch trampolinespringen. De Eurotramp kan binnen enkele weken geleverd worden.


De verschillende keuze mogelijkheden

Binnen het assortiment van onze professionele trampolines bestaat er nog de keuze voor een ronde of rechthoekige vorm, met of zonder net en opbouw of inbouw modellen. Rond is extra veilig doordat de springer vanzelf weer naar binnen gedreven wordt. Rechthoek is vaak de vorm die voor turnen gebruikt wordt. Met net maakt het extra veilig omdat niemand er van af kan vallen. De ingraaf modellen zijn ultiem veilig doordat de hoogte naar slechts 20 cm boven het maaiveld is terug gebracht. Hieronder kunt u een keuze maken uit onze professionele trampolines die direct leverbaar zijn. Komt u er onverhoopt toch niet uit neem dan een kijkje bij onze Trampoline Kieswijzer of u kunt contact opnemen met onze klantenservice. U kunt deze bereiken via het contact formulier of via de telefoon.