Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 9,00 - € 3.750,00
Van Aan
€ 3.750,00
€ 9,00
160 kg
120 kg
80 kg
140 kg
4 tot 6 jaar 69
Klein 2
Middel 1
Berg 5
12Springs 64
Ja 61
Nee 8
8 69

69 producten

69 producten

Airtracks

De Airtrack 

Hier vind je alle airtracks en toebehoren. Dit een trend op het gebied van trampoline springen en freerunnen. Een airtrack is een opblaasbare mat vergelijkbaar met een tumblingbaan die je misschien nog wel kent van de gymles van vroeger. Tevens kan deze opblaasbare mat gebruikt worden voor acrogym en tricking. Niet alleen kinderen die turnen of trampoline springen zijn bekend met deze opblaasbare airtrack maar ook bij volwassenen is het een populair product. Je kunt deze opblaasbare matten zowel binnen als buiten gebruiken bijvoorbeeld voor een vechtsport, fitness of turnen. 

Een airtrack kun je naar de gewenste druk opblazen, waardoor je op de training kunt doen die bij jou en je sport past. Er zijn tevens diverse afmetingen verkrijgbaar. Kijk goed welke er geschikt is voor jouw lengte en gewicht. 

 

 

69 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
 1. 12Springs Tas
  12SPRINGS Tas zwart
  € 9,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 2. 12Springs voetpomp
  12SPRINGS voetpomp
  € 19,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 3. 12Springs Reserve klep airtrack
  12SPRINGS Reserve klep airtrack
  € 19,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 4. 12SPRINGS Connector 1m x 20cm grijs
  12Springs Connector 1m x 20cm grijs (triangle)
  € 25,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 5. 12SPRINGS Connector 1m x 20cm zwart
  12SPRINGS Connector 1m x 20cm Zwart (triangle)
  € 25,00
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 6. 12SPRINGS Antislip mat
  12SPRINGS Antislip mat 1m x 3m, Zwart
  € 29,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 7. 12SPRINGS Antislip mat
  12SPRINGS Antislip mat 1m x 4m, Zwart
  € 39,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
 8. 12SPRINGS Antislip mat
  12SPRINGS Antislip mat 1m x 5m, Zwart
  € 49,95
  Voorraad: Voldoende
  Duurzaamheid: 4 tot 6 jaar
Geen producten meer gevonden

Een opblaasbare mat

Een airtrack is zoals gezegd een opblaasbare ondergrond die je op elke gewenste plek neer kunt leggen. Een absoluut voordeel van deze ‘vloer’ is dat je volledig zelf kunt bepalen met welke druk je de vloer gaat vullen. Als je voor een lagere druk kiest, voelt de vloer net als een trampoline aan. Deze lagere druk zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de lucht inspringt, indien je op de airtrack springt. Het verlagen van de druk doe je met maar één druk op de knop en de luchtdruk is daarna binnen enkele seconden aangepast. Je kunt hierdoor op een zeer efficiënte en leuke manier sporten, trainen of bepaalde oefeningen uitvoeren.

Hogere luchtdruk bij een airtrack

Je kunt echter ook voor een hogere druk kiezen. De mat is dan eigenlijk gewoon een stuk strakker afgesteld en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld vechtsporten of turnen.

In principe kan je een airtrack voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan turntrainingen, het uitvoeren van krachtoefeningen, het verbeteren van vaardigheden of het verbeteren van je balans. Doordat je de druk van de opblaasbare mat kunt bepalen, kan je alle kanten op met een airtrack.

De mobiliteit van een airtrack

Een van de grote voordelen van een airtrack is het gemak en de multifunctionaliteit. Daarnaast is de mobiliteit erg handig. Als deze opblaasbare mat namelijk opgevouwd hebben, kan deze makkelijk in de auto vervoerd worden. Zodra je op de plek van bestemming  bent aangekomen, rol je de opblaasbare baan uit en pomp je deze binnen enkele minuten vol. Je kunt dus direct aan de slag gaan met de airtrack. Ideaal voor een weekendje weg met vrienden.

De beste keuze airtracks van dit moment

Ben je op zoek naar een airtrack  voor jezelf, voor je kinderen of voor de sportclub? Het kan best lastig zijn om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van een airtrack. Daarom helpen wij jouw graag met de beste keuze airtracks van dit moment. Alleen met de juiste Airtrack heb je veel langer, en vooral meer, plezier van je airtrack, waardoor je het maximale eruit kunt halen!