'

Ronde flatlevel trampolines

De ronde flatlevel trampoline wordt volledig gelijk met het maaiveld ingegraven. Ze zijn voorzien van een speciaal ontwikkelde springmat waardoor ontluchting tijdens het springen wordt behaald. Door de ronde vorm wordt de springer terug naar het midden gedreven waardoor er minder kans is om ernaast te raken. Toch is het advies om 100 cm rondom de trampoline als vrije val ruimte te behouden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 65

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Flatlevel trampoline kopen; De nieuwste trend 

Al jaren zijn wij specialist op het gebied van trampolines. Er werd al heel lang gevraagd naar inbouw trampolines die gelijk met het maaiveld ingegraven konden worden. Nu zijn ze er eindelijk; de Flatlevel trampolines. Doordat de Flatlevel trampoline volledig ingegraven wordt, is de op en afstap nog veiliger. Hij is dan gelijk met de grond waardoor er ook bij een eventuele val van een lagere hoogte gevallen wordt en er dus nog minder kans op letsel is. Tevens wordt de volledig ingegraven trampoline nog meer uit het zicht getrokken en staat dus nog mooier en strakker in de tuin. Voor sommige is het zelfs de wens om er iets overheen te leggen. Dat kan nu makkelijker omdat hij vlak is ingebouwd.

Waarom een speciale Flatlevel trampoline?

Zoals ik hierboven al meldde is de vraag naar platte ingraaf trampolines er al jaren. Maar waarom konden de gewone inground trampolines dan niet gelijk met de grond ingegraven worden? Dit is een vraag die ons tevens vaak is gesteld. Er zijn enkele verschillen te noemen. Een gewoon inground model heeft een andere springmat. De weving van de Flatlevel trampolines is grover. Hierdoor kan er tijdens het springen meer lucht door de mat heen en wordt de sprong minder gedempt. Ook hebben ze een klein extra kiertje bij de springmat en het randkussen bij de flafground modellen waardoor daar ook extra lucht kan ontsnappen. De gewone ingraaf trampolines hebben dit niet. Zou je deze toch gelijk met het maaiveld ingraven dan kan de lucht nergens heen en wordt de sprong gedempt. Ook slijten de onderdelen dan sneller.

De verschillende opties en mogelijkheden.

In deze categorie vindt u alle ronde Flatlevel trampolines. Uiteraard zijn er ook rechthoekige modellen die volledige ingegraven kunnen worden. Het assortiment van de rechthoekige modellen is momenteel nog minder uitgebreid dan de ronde modellen.

Ze zijn er in veel verschillende maten en soorten. De hele kleine maten zijn er nog niet in speciale Flatlevel trampolines. Ze zijn er momenteel vanaf 244cm en groter tot 430cm. Bovenaan deze pagina vindt u de verschillende maten. Tevens zijn er meerdere kleuren mogelijk. Zo zijn ze er standaard in het zwart, grijs of groen, Bij de akrobat kunt u zelfs kiezen welke kleur u wilt. Echter komt er dan wel een meerprijs bij. Deze wordt dan speciaal voor u gemaakt.

Uiteraard zijn er ook verschillende merken die deze nieuwste Flatlevel trampolines hebben ontwikkeld. Zo kennen we nu Akrobat flat tot he ground Avyna Flatlevel, Berg Flatground, Exit Ground level, Salta Royal Baseground trampolines. Hierin zit wel kwaliteitsverschil. Om de juiste keuze te maken raadt ik u aan een kijkje te nemen bij onze kieswijzer. Hierin wordt goed uitgelegd waar u op kunt letten bij het kopen van trampoline. Wilt u toch meer informatie dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.