Waarom een trampoline 380 cm kopen?

De trampoline 380 cm zijn er momenteel alleen van Berg. De maat wordt bepaald door de diameter van het frame van buitenkant buis tot buitenkant buis te meten. Wanneer u kiest voor een veiligheidsnet zal deze nog bij de afmeting bij komen. De 380 cm trampoline is een grote maat die voor kinderen vanaf een jaar of 6 erg leuk is. Zijn uw kinderen nog jonger dan 6 kiest u dan voor een maat die niet groter is dan 330 cm. Kleine kinderen kunnen op deze grote maat niet goed hoog springen waardoor het minder leuk is voor ze. Grotere kinderen en zelfs volwassenen zullen deze maat fantastisch vinden omdat hij lekker ruim is. Hierbij geldt echter wel dat als u een grotere trampoline kunt plaatsen u beter voor een grotere kan kiezen omdat dit nog meer plezier met zich mee zal brengen. De volgende maat is een 430 cm. Houdt u rekening met de keuze van de juiste maat dat er altijd wat vrije ruimte omheen nodig is. Met net is dit minimaal 50 cm en zonder net 100 cm.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

31 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

31 Artikel(en)

Een Berg trampoline 380 cm biedt hoge kwaliteit en veiligheid

In deze maat zijn 3 verschillende kwaliteiten Berg trampolines die allemaal hoge veiligheid en kwaliteit bieden. De Berg Favorit trampoline 380 cm van middelhoge kwaliteit met 6 sterren springt erg lekker. De Berg Champion trampoline 270 cm is van hoge kwaliteit met een dikker en breder randkussen, veel meer veren door het twinspring system waardoor hij nog lekkerder springt, en een dikker zwart gepoedercoat frame. De Berg Elite is de absolute toppers die nog hoogwaardiger is afgewerkt en zelfs ingezet mag en kan worden op openbare instellingen zoals campings, speeltuinen en scholen. Wij raden u aan om altijd met een veiligheidsnet te kiezen omdat dit extra veilig is want er kan niemand van de trampoline 380 cm afvallen. Hierin zijn drie keuzes mogelijk. Het Comfort net is keurig afgewerkt en zeer veilig door de stevigheid en de veiligheidsingang. Het DeLuxe net is extra strak afgewerkt met een ring aan de bovenzijde, het gebruikte materiaal maakt hem extra duurzaam. Het T-series net is nog weer hoogwaardiger afgewerkt en alleen bruikbaar op de Elite+ modellen.

Inbouwen of opbouwen

Er wordt de laatste jaren steeds meer gekozen om een trampoline 380 cm in te graven. U kunt natuurlijk een hoog model ingraven alleen is dit beduidend meer werk dan een speciale inground trampoline. Deze komen namelijk met een speciaal laag frame die over een kuil heen geplaatst worden. Hierdoor wordt de kuil ongeveer 40 cm kleiner dan de trampoline 380 cm en wordt deze in een komvorm af gegraven. Het voordeel hiervan is dat hij mooi laag bij de grond staat waardoor het betreden van de trampoline 380 cm extra makkelijk en veilig gaat. Ook kunnen er geen spullen, kinderen of dieren onder terecht komen en staat hij minder in het zicht. Het plaatsen van een hoge trampoline is extra makkelijk omdat er geen kuil gegraven hoeft worden. Tevens is deze makkelijker te verplaatsen en tijdelijk af te breken.