'

Ovale opbouw rand

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

21 Artikel(en)

 Een nieuwe ovale trampoline rand kopen.

Onze inbouw en opbouw ovale trampolines worden altijd met een ovale trampoline rand geleverd. Na een aantal jaar kan het nodig zijn deze te vervangen zodat het springen voor de kinderen veilig blijft. Wij raden altijd aan om een goede en veilige ovale trampoline rand te gebruiken om de veren en het frame af te dekken. Dit is veilig voor zowel het betreden van de trampoline als tijdens het springen. Een veilige afdekking zorgt ervoor dat er geen voeten tussen de veren kunnen raken en het framedeel wordt verzacht. Hiermee wordt de kans op ongelukken sterk verkleind en het springen dus veiliger. We hebben een beperkt assortiment ovale trampoline randen. U kunt zelf nagaan welk randkussen u nodig heeft door de juiste maat te bepalen en de juiste breedte. Maar daarnaast is het tevens van belang dat hij een vulling heeft. Dit zorgt voor een zachte afdekking van het frame en de veren.

De juiste ovale trampoline rand kiezen.

Er is een beperkt aanbod in ovale trampolines en daarom is er een beperkte keuze voor een ovale trampoline rand. Om te bepalen of u de juiste maat kiest kunt het frame opmeten. Dit doet u door het langste punt te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame en door het breedste punt te meten van buitenkant frame tot buitenkant frame. Wanneer uw maat er niet tussen staat kunnen wij er helaas ook niet aan komen. Naast de correcte maat is het ook van belang dat de ovale trampoline rand de juiste breedte heeft. Dit is belangrijk omdat de veren ten alle tijden bedekt dienen te zijn, ook tijdens het springen. Een veilige rand bedekt het frame, de veren en een stukje op de mat. Minimaal zover als de stiksels op de mat zitten. Dit laatste is om de veren ook bedekt te houden tijdens het springen. Om te bepalen of de nieuwe ovale trampoline rand breed genoeg is kunt u de oude nameten of u kunt het op uw trampoline meten. Hierbij begint u aan de buitenkant van het frame en meet tot iets over de springmat, waar de stiksels eindigen. De randbreedte staat meestal in de specificatie weergegeven. Voor meer informatie kunt u ook onze kieswijzer raadplegen.

Is een ovaal randkussen geschikt om buiten te laten staan?

Doordat de alle materialen weerbestendig zijn kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan. Dit geldt dus ook voor de randen. Echter is het wel aan te raden om een ovale trampoline beschermhoes te gebruiken. Dit zal de levensduur van de rand, veren en springmat verlengen waardoor de kinderen langer plezier zullen hebben van de trampoline. Een hoes beschermt tevens tegen vuil van buitenaf waardoor er sneller weer gesprongen kan worden. Daarnaast raden wij aan om regelmatig het randkussen en de springmat schoon te maken met lauw warm water zonder schoonmaakmiddelen.

Kunt u het benodigde onderdeel niet vinden? Neem dan een kijkje op onze Onderdelen aanvraag pagina: trampolineland.nl/onderdelen