Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 29,00 - € 138,00
Van Aan
€ 138,00
€ 29,00
120 kg
110 kg
100 kg
135 kg
0 tot 2 jaar 1
6 tot 8 jaar 5
8 jaar en langer 2
Groot 7
Berg 7
Game on Sport 1
Ja 8
Ja, afhalen nu mogelijk 2
4 1
7 7
Ovaal 8

8 producten

8 producten

Ovale opbouw hoes

Waarom een ovale trampoline hoes kopen?

Al onze trampolines uit ons assortiment zijn weerbestendig. Dit houdt in dat de gebruikte materialen voor het frame en de veren zijn gegalvaniseerd. De materialen van het randkussen en de springmat ook zeer stevig zijn en tegen weersinvloeden van buitenaf redelijk bestand zijn. Echter zullen na enkele jaren de materialen toch iets kunnen verweren waardoor deze vervangen zullen moeten worden om de veiligheid te waarborgen. Om dit proces te vertragen kunt u gebruik maken van een ovale trampoline hoes. Deze gaat om de rand en de springmat heen waardoor hij de veren, de rand en de springmat extra beschermt en hij hierdoor langer veilig gebruikt kan worden. Daarnaast wordt er extra bescherming geboden tegen bijvoorbeeld bladeren of volgelpoep waardoor de trampoline na het verwijderen van de afdekhoes direct gebruikt kan worden. Tegen takjes of andere scherpe dingen kan een ovale trampolinehoes  tevens bescherming bieden waarmee kleine schades ook voorkomen kunnen worden. Ten slotte kan er na een regenbui vrijwel direct gesprongen worden omdat hij bij gebruik van een afdekzeil zo goed als droog is. Let er hierbij wel op dat de afdekhoes één of meerdere afwateringsgaten hebben waardoor de springmat niet geheel droog blijft.

De juiste ovale trampoline hoes kiezen.

De juiste maat van uw ovale trampoline hoes bepaald u door de buitenmaat op te meten. Meet de lengte en de breedte van buitenkant frame tot buitenkant frame. Eventueel kan de maat enkele centimeters afwijken. Wanneer uw maat er niet tussen staat kunnen wij deze helaas ook niet leveren. Ons assortiment ovale trampoline hoezen is maar erg beperkt omdat er ook maar weinig in deze vorm op de markt zijn. U kunt er soms ook voor kiezen om een speciale ovale inground trampoline hoes aan te schaffen. Door de gemakkelijke aansluiting zijn deze goed te gebruiken bij ingegraven modellen.

Wanneer een hoes gebruiken?

De Ovale trampoline hoes kan eigenlijk altijd gebruikt worden als er niet gesprongen wordt. Omdat de gebruikte materialen allemaal heel sterk zijn is dit niet perse noodzakelijk. In periodes met redelijk goed weer kan de trampoline eventueel gewoon zonder bescherming blijven staan. Het is opvallend dat wanneer een trampoline spring klaar is dat hij veel vaker gebruikt wordt. Het is echter wel raadzaam om in de periodes dat de kinderen de trampoline weinig tot niet gebruiken door bijvoorbeeld slecht weer of vakantie hem af te dekken. Ook met een veiligheidsnet zijn de ovale trampoline hoezen meestal gewoon te gebruiken door ze te bevestigen onder het net door en tussen de palen van het net en de trampoline door.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
  1. BERG Grand Extra Allround Trampoline hoes 520x345cm Grijs
    BERG Grand Extra Allround Trampoline hoes 520x345cm Grijs
    € 134,99
    Voorraad: 1 op voorraad
    Duurzaamheid: 8 jaar en langer
Geen producten meer gevonden