Voordelen inground trampoline.

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig om de trampoline in te graven. Het belangrijkste voordeel van het ingraven van een trampoline is de veiligheid. Doordat een inground trampoline laag bij de grond staat is het op en af stappen erg gemakkelijk en veilig. Bij een eventuele val tijdens het op/ af stappen of springen is dit van beduidend minder hoogte dan bij een hoog model. Door de lage opstap is de drempel om te gaan springen ook laag en zal de hij extra intensief gebruikt gaan worden. Tevens kunnen er geen kinderen dieren of andere voorwerpen onder de inground trampoline terechtkomen waardoor de veiligheid tijdens het springen ook extra hoog is. Verder is een ingraaf trampoline mooi te integreren in uw tuin. Hij staat laag bij de grond en valt hierdoor minder op. Ook het grasmaaien is een stuk makkelijker omdat er geen gras onder groeit en hij niet steeds verplaatst hoeft te worden.

Waarom een speciale inground trampoline kopen?

Wanneer u kiest om uw trampoline in te graven kunt u het beste kiezen voor een speciale inground trampoline. Deze modellen komen met een speciaal kort frame die niet ingegraven hoeven te worden. (met uitzondering van de supreme ground level) De frames worden geplaatst op het maaiveld en zijn ongeveer 20 cm hoog. Die hoogte is nodig omdat er tijdens het springen lucht verplaatst wordt. Deze lucht moet kunnen ontsnappen om een soepele sprong te behouden. Om het frame stabiel te plaatsen wordt er 15 tot 30 cm naar binnen van de pootjes begonnen met graven. Hierdoor wordt de kuil dus een stuk kleiner dan de trampoline zelf. Daarnaast kan er een komvormige kuil gegraven worden in plaats van cilindrisch of een rechte bak. Dit heeft als gevolg dat er een minimale hoeveelheid grond hoeft te worden uitgegraven. Zo kunt u met de inground trampoline makkelijker de trampoline ingraven! Wilt u toch zelf niet graven, kijk dan voor de mogelijkheden bij onze ingraafservice pagina. Ten slotte hebben alle modellen een speciaal afgewerkt randkussen waardoor de 20 cm ruimte boven het maaiveld netjes wordt afgewerkt en hierdoor nooit wat onder de trampoline kwijt kan raken. 

De verschillende soorten inground trampolines.

Door ons ruime aanbod van inground trampolines kan iedereen bij ons slagen. Zo hebben wij een zeer ruim assortiment in ronde modellen. Het voordeel van een ronde vorm is dat hij voor het grootste publiek het lekkerste springt. Tevens wordt de springer gemakkelijk terug naar het midden gedreven waardoor de kans op ongelukken het kleinst is. Er is het grootste assortiment in ronde inground trampolines. Over het algemeen zijn de ronde trampolines goedkoper dan de rechthoekige inground trampolines of de ovale modellen van dezelfde kwaliteit. De rechthoekige en ovale vorm is echter gemakkelijker in een lange smalle tuin te plaatsen en zien er over het algemeen hierdoor wat strakker uit. Tevens gaat er bij deze vormen minder loze ruimte verloren. Bij het plaatsen van een inground trampoline dient er rekening gehouden te worden met de vrije ruimte erom heen. Ons minimale advies is één meter. U kunt er ook voor kiezen om een inground trampoline met veiligheidsnet te plaatsen. Dit is extra veilig doordat er nooit iemand van de trampoline af kan vallen. Ook is er dan iets minder vrij ruimte om eromheen nodig. Wij adviseren dan een minimale ruimte van 50 cm. Hierboven kunt u een keuze maken uit de gewenste vorm, met of zonder veiligheidsnet en vergelijk in verschillende kwaliteiten of neem een kijkje bij onze Trampoline Kieswijzer.

Ingraaf trampoline
  Plaatsing over een kuil heen ipv in een kuil.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 227

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. EXIT Twist Inground Trampoline 183 cm Roze/Grijs
 2. BERG Talent Inground Trampoline 180 cm
 3. EXIT Silhouette Ground 244 (8ft)
 4. Salta Excellent Inground trampoline 183 cm
 5. Salta Excellent Inground trampoline 183 cm Zwart
 6. Salta Excellent Inground trampoline 213 cm
 7. Salta Excellent Inground trampoline 213 cm Zwart
 8. EXIT Twist Inground Trampoline 244 cm Roze/Grijs
 9. Salta Excellent Rechthoekige Inground trampoline 153 x 214 cm
 10. Salta Excellent Rechthoekige Inground trampoline 153 x 214 cm Zwart
 11. BERG Talent Inground Trampoline 240 cm
 12. EXIT Silhouette Ground 305 (10ft)
 13. EXIT Silhouette Ground 244 (8ft) + Safetynet
 14. Salta Excellent Inground trampoline 244 cm
 15. Salta Excellent Inground trampoline 244 cm Zwart
 16. Etan Hi-Flyer inground trampoline 244 cm Groen
 17. BERG Talent Inground Trampoline 305 cm
 18. Salta Excellent Inground trampoline 251 cm Zwart
 19. Salta Excellent Inground trampoline 244 cm
 20. EXIT Twist Inground Trampoline met veiligheidsnet 244 cm Roze/Grijs
 21. Etan Hi-Flyer Inground trampoline rechthoekig 281x201cm
 22. EXIT Silhouette Ground 366 (12ft)
 23. EXIT Silhouette Ground 305 (10ft) + Safetynet
 24. Salta Excellent Inground trampoline 305 cm
 25. EXIT InTerra Inground Trampoline 244 cm Groen

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 227

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5