Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
€ 160,- - € 955,-
Van Aan
€ 955,-
€ 160,-
100 kg
70 kg
8 jaar en langer 1
Thuis 17
Ja 18
Ja, afhalen nu mogelijk 1
10 18

18 producten

18 producten

Ingraaf Service

Ingraaf service voor inground trampolines

Een inground trampoline neemt nog wat voorbereidend werk met zich mee: het graven een een kuil. Indien u dit zelf wenst te doen, geven wij u graag de juiste ingraaf instructies. Bent u niet in staat om een trampoline in te graven? Dan bieden wij verschillende ingraaf service pakketten om u vakkundig te helpen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen door het uitgegraven zand af te voeren. Eveneens is het mogelijk om de trampoline (met of zonder veiligheidsnet) door onze hovenier te laten monteren.
Plaatsing in overleg bel 023-3030900 voor meer informatie, het is momenteel erg druk met aanvragen. Hou rekening met een mogelijke langere termijn voor de plaatsing. Metname op lange afstand is dit voor osn een uitdaging. De richtlijn is 2 tot 4 weken voor standaard werkzaamheden zonder meerwerk.

Ingraaf service door Trampolineland

De ingraaf service geldt alleen wanneer de inground trampoline bij ons aangeschaft is. De hovenier zal vervolgens vakkundig te werk gaan om de juiste grootte en diepte van de kuil te graven voor uw trampoline. Doorgaans komt de monteur binnen 2 tot 8 weken langs om de werkzaamheden uit te voeren. Wij streven ernaar om de montage binnen 2 weken te plannen. In overleg met u, maken we een afspraak om de plaatsing te doen. U kunt voorkeuren opgeven bij het plaatsen van uw bestelling in het opmerkingenveld. Momenteel ervaren we de zomer drukte, de levertijd met plaatsen kan wat oplopen naar 4 tot 6 weken.

Kosten van onze ingraaf service

Via onderstaand overzicht ziet u de kosten voor het ingraven van uw trampoline. De kosten zijn gebasseeerd op de maatvoering van uw trampoline, het wel of niet afvoeren van zand en de optie tot montage van de trampoline. De vermelde prijzen zijn exclusief voorrijkosten. Wij rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 30km vanuit Vijfhuizen. Voor langere afstanden geldt een toeslag van € 1,50 per km (i.v.m. reistijd manuren en brandstof). 

Let op! De prijzen zijn enkel geldig indien voldaan wordt aan de onderstaande voorwaarden:

 • De plek is vrij en toegankelijk (voor bv. kruiwagens en graafmachine)
 • De plek is vrij van zware wortels, puin of andere begroeiing
 • De toegangs route is vlak
 • Grond storten naast de kuil standaard max 3m
 • Grond storten in container met afvoeren, max 20m van de kuil
 • De plek is vrij van leidingen, allerlei zoals riolering gas water of elektra
 • De plek is een aarde veld (bij kunstgras of tegels geldt een meerprijs)
 • Er hoeft geen bekisting gemaakt te worden (meestal niet nodig bij inground trampolines. Dit kan nodig zijn bij losse zandgrond zoals in de duinen. Voor bekisting geldt een meerprijs)
 • Er gelden geen parkeerkosten.
 • Prijzen zijn standaard exclusief eventueel meerwerk
 • Bij afwijking van bovenstaande kan een meer prijs vooraf berekend worden. Eventueekl meerwerk wordt door ons team ingeschat, u bent uiteraard hiervoor niet verpicht akkoord te gaan.

Wij verzoeken u aan bovenstaande voorwaarden te voldoen zodat de hovenier niet voor verrassingen komen te staan. Indien meerwerk op locatie nodig is, kan dit in overleg gedaan worden. Denk hierbij aan het het weghalen van een struik. De kosten hiervan zijn in overleg.

Ingraaf service voorbereiden

Maak eventueel een schets of tekening van uw tuin en bekijk wat de beste optie is om uw trampoline te plaatsen. Maak een tekening op schaal met bijvoorbeeld ruitjespapier of gebruik de digitale Garden Planner (Flash player benodigd).

 

 

18 producten

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten meer gevonden