• Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Bezorging waar en wanneer je wilt
  • Bestel nu, betaal achteraf
Winkelwagen (0)

Ingraaf Service

All-in Ingraaf Service pakket voor alle inground trampolines.

Kiest u ervoor om uw trampoline in te graven dan kunt u dit natuurlijk zelf doen. Doordat een inground of flatlevel trampoline minder werk is dan een gewone trampoline ingraven is het voor veel mensen zelf goed te doen. Bent u zelf toch niet in staat om de trampoline in te graven dan bieden wij verschillende all-in ingraaf service pakketten aan om u hierbij vakkundig te helpen of het zelfs helemaal uit handen te nemen. Zo bieden wij pakketten aan waarbij onze professionele hovenier een gat komt graven in uw tuin. Bij deze ingraaf service wordt de grond niet afgevoerd maar naast de kuil geplaatst. Daarnaast bieden wij een ingraaf service pakket aan waarbij het gat wordt gegraven en onze hovenier de aarde ook voor u afvoert. Bij deze pakketten plaatst u wel zelf de trampoline. Wilt u het uzelf helemaal gemakkelijk maken dan kan onze hovenier ook de trampoline en eventueel het net bij u komen plaatsen. Door dit uitgebreide all-in ingraaf service pakket heeft u helemaal geen omkijken meer naar het plaatsen van uw inground of flatlevel trampoline. Kies hieronder uit een van onze mogelijkheden.

Liever zelf trampoline ingraven? Lees hier onze instructies

Waar op letten bij onze ingraaf service?

Wij kunnen alleen een ingraaf service bieden wanneer er een speciale inground trampoline bij ons is of wordt aangeschaft. In principe zijn alle kosten mee berekend maar bij eventueel gewenst of onverwacht meerwerk bij bijzondere omstandigheden kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Het is exclusief bekisting wat meestal ook niet nodig is bij inground trampolines. De grond is schoon, vrij van puin, leidingen, zware wortels of andere begroeiing. De plek is goed toegankelijk voor eventueel een graafmachine. Binnen een straal van 30km vanaf onze vestiging in Vijfhuizen zitten de reiskosten bij de prijs van de ingraaf service inbegrepen. Bij een grotere afstand geldt een toeslag van €.1.- per kilometer in beide richtingen. Deze eventuele kosten worden later via een factuur na berekend. Let bij de keuze van het juiste ingraaf service pakket op de maat trampoline die u heeft gekozen en dat de trampoline niet inbegrepen is in dit all-in ingraaf service pakket.

Avyna ingraaf service

Waarom een trampoline ingraven?

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen om een trampoline in te graven. Dit zorgt voor een veilige situatie omdat de instap laag is waardoor kinderen er gemakkelijk op en af kunnen stappen. Hierdoor zal de trampoline ook intensiever gebuikt worden. Ook is een eventuele val van lage hoogte en dus minder risico vol. Er kan niets onder de trampoline terecht komen waardoor de veiligheid tijdens het springen gewaarborgd blijft. Tenslotte staat hij laag bij de grond waardoor hij minder opvalt en mooi te integreren is in uw tuin.

Welke Trampoline ingraven?

Maak eventueel een schets of tekening van uw tuin en bekijk wat de beste optie is.
Vierkant of rond, welk formaat? Dit kan op schaal al eenvoudig met bijvoorbeeld ruitjespapier.
U kunt de tekening ook gratis online maken via de website van Garden Planner. (ga naar de website van http://www.smallblueprinter.com/garden/planner.html) Flash player is nodig om een 3d tekening te kunnen maken. Veel plezier

Zelf Ingraven kan natuuurlijk ook: kijk verder voor tips

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

17 Artikel(en)