'

Inground trampolines met net

De inground trampoline met net is een slimme en veilige keuze. Hij staat tussen de 20 en 30 cm boven de grond en daarom is het op en afstappen erg veilig en makkelijk en wordt hij uit het zicht onttrokken. Het lage frame zorgt ervoor dat hij makkelijk in te graven is waarbij hij over de kuil wordt geplaatst. Met een veiligheidsnet kan er nooit van de trampoline worden afgevallen. Kortom een veilige, gemakkelijke en mooie keuze voor uw tuin. Liever een trampoline gelijk met het maaivelt? Kies dan voor de flatlevel trampolines met veiligheidsnet.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 234

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 234

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom een inground trampoline met net kopen?

U wilt uw trampoline ingraven en een veiligheidsnet eromheen. De inground trampoline met net is de slimste en veiligste keuze. Doordat een inground trampoline met net laag bij de grond staat is het op en afstappen erg veilig en makkelijk. Het lage frame zorgt ervoor dat hij makkelijk in te graven is. De kuil wordt doorgaans 40 cm kleiner dan de trampoline zelf en er wordt een komvormige kuil gegraven. Een ingegraven trampoline met veiligheidsnet wordt meer uit het zicht onttrokken omdat hij lager bij de grond staat. Het is dus veilig, makkelijk en mooi. Ook een veiligheidsnet maakt het springen op een ingegraven trampoline extra veilig. Er kan dan niet worden afgevallen waardoor de kan op ongelukken sterk wordt verkleind. Tevens heeft u minder vrije ruimte om de trampoline heen nodig omdat het net ervoor zorgt dat de kinderen niet van de trampoline af kunnen afvallen. Zonder net raden wij een minimale vrije ruimte aan van 1 meter en met net minimaal 50cm. Hoe meer hoe veiliger.

Ronde of rechthoekige inground trampoline met net

Wij bieden ronde en rechthoekige modellen aan. Rond heeft als voordelen dat er een uitgebreider aanbod is en de prijzen lager liggen. Verder hebben de ronde modellen overal gelijke verenspanning waardoor deze meestal lekkerder springen en je tijdens het springen beter naar het midden toe wordt gedreven als bij de rechthoekige uitvoeringen. Het voordeel van rechthoekig is dat er vaak praktischer gebruikt gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte en er daarom een grotere trampoline neer gezet kan worden. Hoe groter de trampoline hoe meer plezier er aan beleeft wordt en hoe vaker hij gebruikt zal worden.

Welke Kwaliteit?

In ons assortiment bieden wij diverse kwaliteiten aan. Alle inground trampolines met net zijn goed en veilig. Echter geldt hoe hoger de kwaliteitsklasse hoe veiliger en duurzamer de inground trampoline met net is. Wij bieden ze aan vanaf 4 sterren. Dit is onze basis kwaliteit. De middenklassers van 5 en 6 sterren hebben meestal een soepelere sprong en zijn duurzamer. De topklasse vindt u bij onze inground trampolines met net met 7 sterren of meer. Deze zijn uiterst veilig en uiterst duurzaam door de materialen die hiervoor gebruikt zijn. Let bij de kwaliteit met name op de dikte en breedte randkussen, lengte en aantal veren, afwerking van het frame en de afwerking van het veiligheidsnet. Komt u er toch niet uit kunt u onze kieswijzer raadplegen of contact opnemen met onze klantenservice.