'

Waarom een Salta trampoline kopen?

Top Twence B.V. is het moederbedrijf van de Salta Trampolines. Zij bieden naast de Salta trampolines ook diverse andere producten aan en leveren over heel Europa. Door hun innovatieve collectie bent u gegarandeerd van een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de hoge veiligheids-, kwaliteits-en duurzaamheidsnormen die zij aan hun producten stellen. Alle producten zijn getest en uitermate kindvriendelijk. Sinds 2016 hebben zij ook diverse nieuwe producten in hun assortiment opgenomen die doorontwikkeld zijn van hun reeds bestaande modellen.

Wij hebben salta trampolines op voorraad zowel in ons verzend- als in ons afhaalmagazijn.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 123

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 123

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De diverse modellen van Salta

De productlijnen die zijn nu voeren zijn de standaard Salta trampolines met en zonder veiligheidsnet. Dit zijn bij ons de instapmodellen. Ze zijn geschikt voor matig-intensief gebruik en de niet veeleisende springer. Hij is wel uitermate veilig. Tevens hebben zij de Excellent inground. Het speciale inbouw model zorgt dat het ingaven extra gemakkelijk en snel gaat door de lage pootjes. Doordat er meer veren op zitten en door het dikkere en bredere randkussen is dit model een klasse hoger dan het standaard model. De Premium Black Edition is qua kwaliteit en veiligheid vergelijkbaar met de excellent inground. Echter is de Premium Black Edition compleet zwart uitgevoerd en heeft zelfs een zwart gepoedercoat frame maar een ietwat dunner en smaller randkussen. De First Class Editie het topmerk binnen Salta trampolines. Door het zware zwart gepoedercoat frame, dikke randkussen en lange veren is deze Salta trampoline een genot om naar te kijken en een genot om op te springen.


Nu een keuze maken uit de verschillende types?

Voor iedereen is er een passende Salta Trampoline omdat deze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten. Hierboven kunt u een keuze maken uit het gewenste model. Alle modellen die zij voeren zijn ook met veiligheidsnet te verkrijgen. Bij veel modellen is dit al standaard voor extra veiligheid. Vindt u het moeilijk de keuze te maken, neem dan een kijkje in onze kieswijzer of neem contact op met een van onze klantenservice medewerkers.