De grote ronde trampoline 366 cm kopen

De trampoline 366 cm is een grote trampoline die helaas niet iedereen in zijn tuin kwijt kan. Het is een zeer grote maat die vooral vanaf een leeftijd van een jaar of 6 leuk is. Door de ruimte kunnen ze er veel op doen waardoor het extra leuk wordt. Zelfs volwassenen kunnen hier lekker op springen. Veel jongere kinderen kunnen door de afmeting er niet zo hoog op springen op een trampoline 366 cm waardoor kinderen jonger dan 6 beter op een kleinere maat kunnen springen zoals 330 cm of 305 cm. Het advies is altijd om een veiligheidsnet te gebruiken ook al zijn de kinderen groter en kunnen ze beter springen. Hoe ouder ze zijn hoe meer trucjes ze willen en kunnen gaan doen waardoor de kans op ongelukken aanwezig is. Zelfs de grote maat kan dit niet altijd voorkomen worden. Door een veiligheidsnet te plaatsen kan er niemand meer van de trampoline met veiligheidsnet 366 cmafvallen en is het dus extra veilig.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 103

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 103

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De juiste kwaliteit kiezen

Doordat de kinderen meestal al wat groter zijn bij aanschaf van een trampoline 366 cm is het van belang dat hij wat hoger gewicht kan dragen. Vaak zullen ze, tegen ons advies in, toch met zijn tweeën willen springen en dit moet de trampoline 366 cm wel kunnen dragen. Doordat ze wilder zijn tijdens het springen moet de trampoline ook wel tegen een stootje kunnen. Al onze modellen voldoen aan bovenstaande echter geldt wel dat er behoorlijk verschil zit tussen elke trampoline 366 cm. Wij hebben ze allemaal ingedeeld in kwaliteitsklassen tot 4 sterren zijn goede basis kwaliteit trampolines, 5 en 6 sterren zijn onze betere middenklassers en de 7 sterren en meer zijn onze topklasse waarbij de 9 sterren vaak ook ingezet mogen worden op onder andere campings, scholen en kinderdagverblijven. Het verschil zit hem met name in de lengte en aantal veren, dikte en breedte randkussen, afwerking en dikte van het frame en eventueel het veiligheidsnet. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen bij onze kieswijzer.

Inbouwen of opbouwen

Het inbouwen van een trampoline 366 cm zorgt voor een extra veilige toegang door de lage instap. Ook kunnen er geen kinderen of spullen meer onder terecht komen. Door de strakke lage afwerking staat hij minder in het zicht. Het ingraven is echter wel een klusje maar door het speciale inground frame dat laag is wordt het wel vergemakkelijkt waardoor bijna iedereen het kan. De diameter van de kuil wordt ongeveer 40 cm kleiner dan de inbouw trampoline 366 cm zelf. Verder wordt de kuil in een komvorm afgegraven naar het diepste punt. Dan wordt de trampoline over de kuil heen geplaatst en staat het frame op het maaiveld en springen maar.