Veilige Trampoline merken

Ons aanbod bestaat uit veel verschillende trampoline merken. Wij hebben gekozen om alleen modellen in ons assortiment op te nemen waar wij volledig achter kunnen staan. Alle trampoline merken die wij voeren staan dan ook garant voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Echter geldt wel dat hoe hoger de kwaliteitsklasse hoe hoger de veiligheid en duurzaamheid. De meeste trampoline merken hebben diverse uitvoeringen van verschillende kwaliteitsklassen. 

Alle Trampoline A-merken onder één dak.

Allereerst hebben wij het trampoline merk Avyna in ons assortiment. Deze staat voor absolute topkwaliteit. Ze zijn zeer veilig en staat voor jarenlang speelplezier garant door de zware kwaliteit materialen die hierbij gebruikt zijn. De keuring van deze trampolines is zelfs op orde zodat zij in openbare gelegenheden geplaatst mogen worden.

Het trampoline merk Berg is een zeer bekende naam in de trampoline wereld. Zij hebben verschillende veiligheids- kwaliteitsklassen. De Berg Talent is hun instap model gevolgd door de favorit. Deze is van betere kwaliteit en veiligheid door de hoogwaardigere materialen. De Berg Champion heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding door de duurzame en veilige materialen en zeer goede veren. De Berg Elite is de professionele uitvoering die van de hoogste kwaliteit materialen is gemaakt en de keuringen op orde heeft voor openbaar gebruik.

Het trampoline Merk Etan biedt ook verschillende kwaliteitsklassen aan. De Etan Classic is het basis model. De ideale middenklasser is de Etan Hi-Flyer. Deze heeft een dik randkussen en redelijk lange veren. Hun Beste trampoline is de Etan Premium. Deze is er in de uitvoering Silver, Gold en Platinum waarbij het randkussen van steeds hogere kwaliteit en duurzaamheid is gemaakt.

Het trampoline merk Exit is relatief nieuw op de markt en biedt ook een basis model aan; De Exit Twist. Daaropvolgend de Interra / Jumparena door de betere en zwaardere afwerking van de materialen is deze duurzamer en veiliger. Hun Topper is de Supreme, die extra lange veren en een zwaar afgewerkt randkussen heeft.

Het trampoline merk Salta heeft ook diverse kwaliteiten. Hun eerste model is de standaard salta. Deze is van basis kwaliteit voor een scherpe prijs. Daaropvolgend hebben zij de strak afgewerkte Black edition/ Excellent. Deze heeft meer veren, een zwart gepoedercoat frame en een beter afgewerkt veiligheidsnet. De Salta First Class is redelijk nieuw op de markt en is de topper van Salta door de hoogwaardige afwerking.

Tenslotte zijn er nog enkele fitness trampoline merken zoals de Jump Up die verschillende modellen heeft gelanceerd, zowel met als zonder beugel. De gymstick trampoline die in verschillende uitvoering op de markt is. De Jumpline trampolines zijn basis modellen in de maten 100 cm en 140 cm. Bellicon Is de absolute topper binnen de fitness trampolines. Deze is gemaakt van de beste en duurzaamste materialen.

Nu een keuze maken.

Hierboven kunt u een keuze maken uit onze verschillende trampoline merken. Kies eerst het merk, daarna de uitvoering en ten slotte de gewenste afmeting. Komt u er onverhoopt toch niet uit, dan kunt u gebruik maken van onze Trampoline Kieswijzer of neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 477

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Safety net T-series Leisure kit
 2. Jump Up Fitness DVD pakket Booming
 3. Jumpline Mini Fitness trampoline 96 cm Blauw

  Normale prijs: € 59,98

  Tijdelijk voor € 49,00

  Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
  Verwachte levertijd indien voorradig : 1 a 2 werkdagen
 4. Trampolineland Jump up fitness trampoline 96 cm (mini trampoline)
 5. Booming Fitness Jump up trampoline 96 cm met randkussen blauw (zonder dvd pakket)
 6. Tunturi Mini Fitness trampoline 125 cm zwart
 7. Booming Fitness Jump up trampoline 97 cm met Jump Up DVD set met randkussen blauw
 8. Trampolineland Deluxe Jump up trampoline 96 cm met beugel
 9. Jumpline Mini Fitness trampoline 140 cm Blauw
 10. Tunturi Mini Fitness trampoline 125 cm zwart
 11. Orange Mooves Deluxe Jump up Pro trampoline 96 cm met beugel
 12. Gymstick fitness trampoline 102 cm met beugel en trainingsvideo

  Normale prijs: € 129,95

  Tijdelijk voor € 99,95

  Leverbaar: Voldoende (afhalen? Bel of mail)
  Verwachte levertijd indien voorradig : 1 a 2 werkdagen
 13. Avyna Pro-Line 40 Fitness Trampoline 102 cm, zonder randkussen
 14. Avyna Pro-Line 40 Fitness Trampoline 102 cm Outdoor
 15. Salta trampoline 213 cm groen
 16. Salta trampoline 213 cm zwart
 17. Salta trampoline 213 cm roze
 18. Salta trampoline met veiligheidsnet 183 cm Groen
 19. Salta trampoline met veiligheidsnet 183 cm Roze
 20. Salta trampoline met veiligheidsnet 183 cm Zwart
 21. Salta trampoline 244 cm roze
 22. EXIT Twist Inground Trampoline 183 cm Roze/Grijs
 23. Avyna Pro-Line 207 rechthoekige Trampoline 120 x 95 cm Groen
 24. Avyna Pro-Line 209 rechthoekige Trampoline 150 x 100 cm Groen
 25. Avyna Pro-Line Trampoline met beugel Grijs 100 cm

Lijst Rooster

Stel een Aflopende Directie in

1-25 van 477

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5